08-684 093 43

Städfirma i Danderyd

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Danderyd

Ont om tid eller ork som tryter? Efter flera år inom branschen vet vi av erfarenhet att du inte är ensam. Vi hjälper dagligen personer och företag av alla dess storlekar med just de känslorna inom sig så att de ska kunna lägga sin städning åt sidan och fokusera helt på det som gör deras dagar värdefulla.

Hur skulle vi på CaMa Service kunna hjälpa er i Danderyd till högre trivsel och lugnare dagar? Våra medarbetare har alla erfarenheten och kunskapen som krävs för att anpassa städningen efter kundens behov och inga uppdrag är för stora eller för små för oss att ta oss an. Ring och dela med er av era önskemål så ska vi forma en städning som passar er. Tillsammans kommer vi att kunna göra Danderyd ännu vackrare.


Anpassningsbara tjänster för boende i Danderyd

Hemstädning, kontorsrengöring, städning av er butik, översyn av era trapphus eller fönsterputs. Vad söker ni för att göra er vardag enklare? I dagsläget hjälper vi mängder av företag och privatpersoner med städning utifrån deras behov och vet av erfarenhet vad vi kan göra för er trivsel och ert välbefinnande. Vi formar våra tjänster utifrån era önskemål och om så önskas kan vi också finnas här för extra tjänster så som tvätt, strykning, utgång med er hund och enklare mindre inköp m.m.

Hur ofta ni vill ha oss på besök eller vad vi ska åstadkomma när vi väl är där är helt upp till er. Vi finns här tillgängliga för er oavsett om det handlar om enstaka punktinsatser då behovet lyser som störst eller fortlöpande lösningar. Vi kan också erbjuda er alla en abonnemangsstädning hos oss som garanterar er att kontinuerligt få vår hjälp samma dag och tid efter överenskommelse. För att sedan skänka er extra trygghet så försöker vi också att sända samma person eller personer vid samtliga tillfällen.


Med en städfirmas effektiva hjälp

Det var inte alls länge sedan som vår professionella hjälp betraktades som onödig lyx skapad för de rikare i samhället. Idag ser läget helt annorlunda ut och fler än någonsin kontaktar oss för att ta del av vår specialisthjälp. Fler och fler förstår fördelarna med städhjälp utifrån och hur vi med vår kunniga hjälp kan få livet att gå ihop för stressade småbarnsfamiljer och arbetande individer.

  • Vår hjälp sparar in på värdefull tid.
  • Vi erbjuder grundlig städning som når in i minsta vrå.
  • Er ångest och stress över städning som aldrig blir av kommer att kunna bli ett minne blott.

Släpp städningen en gång för alla och tillåt oss på CaMa Service dra det tyngsta lasset.


Hur hjälper vi er i Danderyd?

Är ni på jakt efter en städfirma med erfarenhet som städar med noggrannhet och kvalitet i främsta rummet så ring oss. Vi är oerhört stolta över vad vi åstadkommit genom våra år och redo att visa er vad vi kan. Beskriv vad det är just ni söker så tar vi fram en lösning för er oavsett om det handlar om enklare punktinsatser eller löpande former.

Ni har behoven och vi har kunskapen. Tillsammans kan vi skapa en trevligare tillvaro.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Danderyd

Ont om tid och lust eller ork som sviktar? Luta er tillbaka. Ta en promenad i parken eller vila en stund på klipporna. Vi har vad som krävs för att avlasta i er vardag och dra era tyngsta lass. I över tio års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner som varit i behov utav flytt- eller städhjälp och har vad som krävs för att ge också er vad ni behöver.

Vi på CaMa Service vet av erfarenhet hur krävande en flytt kan va och hur ansträngande städning är och vill därför med vår professionella hjälp mer än gärna hjälpa er i Danderyd. Det som särskiljer oss från mängder av andra flytt- och städfirmor är dels vår ovärderliga erfarenhet av branschen, men också vår möjlighet till att leverera helhetslösningar anpassade för er. Vi underlättar för flyttande så som de önskar och kan också erbjuda expertstädning från vår egna städfirma. Genom flexibla och prisvärda tjänster ser vi till så att alla era inomhusmiljöer matchar Danderyds vackra natur.

Bekanta er närmre med våra tjänster här eller ring oss med en gång och låt oss få berätta mer om oss själva och de tjänster vi levererar dagligen åt nöjda kunder i och runt om Danderyd. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller punktinsatser så kommer våra engagerade medarbetare att kunna leverera vad ni söker. Vi är stolta och nöjda över det rykte vi hittills byggt upp och arbetar hårt för att bibehålla och förbättra det dag för dag.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.