08-684 093 43

Städfirma i Ekerö

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Din kompletta städfirma på Ekerö

Letar ni efter en professionell städfirma på Ekerö med lång erfarenhet inom branschen? Då har ni kommit helt rätt. Vi har under våra 10 år genomfört väldigt många städuppdrag och vet vad som krävs för att det ska bli så bra resultat som möjligt. Genom att anlita oss kan vi garantera att sparar både tid och energi till att göra roligare saker som betyder mer. Vi hjälper både företag såväl som privatpersoner med punktinsatser eller helhetslösningar för att er städning ska bli precis som ni förväntar er.

Vi är en städfirma till för er här på Ekerö och vi hjälper er att på ett effektivt och professionellt vis att få fantastiska miljöer. Vi har kunskapen att axla uppdraget och ge er den assistansen ni drömmer om. Vi har goda rutiner och är inte nöjda med vårt städuppdrag förrän kunden säger det. Hör av er till oss och berätta om just era behov och önskemål så sätter vi ihop en perfekt lösning som passar er bäst.


Flexibla Städtjänster för er på Ekerö

Vi alla kan vara väl vara överens om att städning inte är den roligaste sysslan att genomföra? Men ändå är det väldigt viktigt för oss att ha det rent och fint runtomkring oss. Vi vill gärna inte se dammtussar eller smutsiga fönster. Vi på CaMa Service vill ge er chansen att göra mer värdefulla saker på er fritid och fördelarna är många med våra städtjänster;

  • Man behöver aldrig ha dåligt samvete över att tänka på städning som alltid blir uppskjuten.
  • Ren och fräsch miljö ger en mer produktiv samt välmående personal
  • Man kan njuta av städningens alla fördelar utan att ha lagt ner all tid och arbete själv.
  • Det finns mer tid och energi över till annat
  • Vår städfirma arbetar flexibelt och det är kunden som bestämmer när vi ska vara på plats
  • För att ge er en trygghet är det samma person som kommer vid alla tillfällen
  • Vi använder miljömärkta produkter

Fördelarna talar för sig själva och vi är en billig städfirma som ändå levererar kvalité. Vi har en komplett helhetslösning men hjälper även till vid enstaka områden. Vi kan skapa rogivande hemmamiljöer, fräscha arbetsplatser, skinande trapphus och entréer samt blänkande butiksytor eller fläckfria fönster. Det är endast era behov som sätter gränser.


En billig städfirma för er på Ekerö


Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och arbetar dagligen för att skapa trivsamma miljöer åt både företag och privatpersoner. Vi jobbar hårt för vårt goda rykte och fina kundkrets vi skapat och låter aldrig det bli vardagsmat. Vi kan erbjuda abonnemang på våra städtjänster eller endast hjälpa till vid engångstillfällen såsom vid flyttstäd. Vi utformar allt efter kundens behov och önskemål för att sedan leverera fläckfria resultat och möta era förväntningar.


Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.