08-684 093 43

Städfirma i Farsta

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Farsta

Vårt samhälle blir allt mer stressat och det är lätt att känna att den tiden man har inte riktigt räcker till. Man har ett arbete som kräver sitt, en familj som behöver sin beskärda del och dessutom så ska man också försöka klämma in sina egna fritidsintressen och vänner i tidsschemat. Allt detta stressande leder tyvärr också väldigt ofta till att städningen får bli lidande.

Med vår hjälp kan ni lägga städningen helt åt sidan och fokusera enbart på sådant ni anser betyder mer både hemma och på er arbetsplats. Vi har erfarenheten som krävs för att se vad ni alla i Farsta behöver och kunskaper nog till att ge er det både snabbt, professionellt och prisvärt. Ring oss så berättar vi mer om hur vi med hjälp av våra omsorgsfullt formade städtjänster kan skänka mervärde åt er vardag.


Professionell städning

Fräscha företagslokaler, inbjudande trapphus, gnistrande rena fönster, hemmiljöer optimala för ert välmående och butiker som välkomnar sina kunder och bjuder in till köp. När ni ber en erfaren städfirma om hjälp så kan ni alltid förvänta er professionella resultat utifrån era förutsättningar och behov. Det var inte alls så länge sedan som marginalen avfärdade städhjälp utifrån, men idag har fler sett fördelarna av professionella städtjänster och efterfrågan har aldrig tidigare sett ut som den gör idag. Man behöver inte offra sin enda lediga tid, man kan släppa ångesten och stressen över städningen som aldrig blir av och man kommer helt plötsligt att ha massa tid över till annat. För företag innebär hjälpen därtill även färre kostsamma avbrott och en bättre arbetsmiljö där produktiviteten blir högre och de anställdas trivsel likaså.


Anpassade städlösningar utifrån era behov

Vi på CaMa Service vet vad städade miljöer gör för människan och arbetar hårt dagligen för att också få visa det. När ni ber om städhjälp från oss så börjar vi alltid med att forma unika lösningar helt utifrån era egna förutsättningar antingen i form av löpande insatser eller punktinsatser vid behov. Vi tar själva med oss materialet vi behöver för uppdraget och anpassar oss efter era arbetsscheman, vardagsplaner eller öppettider. Ingen kund är den andra lik, men oavsett vilka ni är så kan vi garantera er kvalité och service i samtliga led.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Farsta

Med ett centrum innehållandes allt man kan önska, en god kommunikation in till innerstan, bra barnomsorg och en påtaglig närhet till djur och natur har man i Farsta inte mycket att sakna. Här lever man nästintill småstadsliv med storstadens puls fortfarande nära inpå och vi på CaMa Service vill gärna vara med och förgylla den idylliska tillvaron ytterligare. Som flytt- och städfirma kan vi se till så att ni har tid att njuta utan att behöva sätta era måsten i livet på vänt. Ta till vara på er vackra, livfyllda Söderort så kan vi dra det tyngsta lasset på er hemmaplan under tiden.

Efter att ha arbetat som professionell flyttfirma i över 10 års tid vet vi precis hur vi ska hjälpa er under er flytt på absolut bästa sätt oavsett dess omfattning eller karaktär. Genom expertis kan vi dela ut tips och råd då ni behöver det som mest och med hög kapacitet och stor expertis kan vi också finnas här för att ta er och era ägodelar till er nya adress snabbast säkrast möjligast. Som städfirma vill vi sedan också ge er alla i Farsta en möjlighet till att förgylla era liv genom att slippa städningen som stjäl både tid och energi. Vi ser helt enkelt till så att ni kan forma er tillvaro så som ni vill att den ska vara.

Skulle ni också vilja släppa städningen helt en gång för alla eller befinner ni er i stadiet inför en flytt och greppar efter lösningar som skulle kunna göra det hela lättare? Ring då oss. Vi formar samtliga av våra lösningar unikt för var och en och anpassar både priser, tider och frekvens helt utifrån era behov.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.