08-684 093 43

Fönsterputsning

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Offert fönsterputsning

Please leave this field empty. FlyttstädÖnskar du flyttstäd
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Fönsterputs i Stockholm på dina villkor

Rena fönster är oslagbart när solens strålar väljer att titta fram. Med hjälp av oss på CaMa Service och vår professionella fönsterputsning kan du lugnt luta dig tillbaka eller lägga tiden på det du allra helst vill och ändå få njuta av blanka och skinande fönster. Vi arbetar snabbt, flexibelt och alltid till riktigt fördelaktiga priser. Ge dig själv och ditt hem det där lilla extra som ni förtjänar.


Glasklara resultat med CaMa Service

Att putsa fönster med ett gott resultat kan kännas svårare än vad det först verkar. Det är tungt, det tar tid för en ovan och när solen tittar fram så avslöjas snabbt de missar som man möjligtvis kan ha gjort.

När du som bor i Stockholm anlitar oss på CaMa Service kan du vara säker på att det blir riktigt gjort. Vi har stor erfarenhet inom branschen och kan på grund utav vår professionalism utlova högsta kvalitet och service i alla led. Idag hjälper vi både företag och privatpersoner med fönsterputsning av alla dess former och tar oss an allt ifrån mindre uppdrag till större och mer komplexa med samma entusiasm. Vår kapacitet är hög och tillgängligheten lika så för att kunna ge dig precis det du drömmer om.

Skulle du också vilja ha hjälp med din fönsterputsning?

Till riktigt bra priser putsar vi dina fönster invändigt och utvändigt och ser till så att vi lämnar dem fria från stänk, smuts, fett och vägsalt. Vi tar givetvis själva med oss alla de redskap och medlet som vi behöver. Det enda du behöver tänka på är att låta oss in, resten sköter vi.


Vi låter ljuset hitta in i Stockholm

När vi utför våra uppdrag inom fönsterputsning i Stockholm så försöker vi alltid vara lyhörda och tillmötesgående mot våra kunder. För oss är det jätteviktigt att vi lämnar alla våra kunder som nöjda kunder. Vi jobbar med noggrannhet och godkända, miljövänliga produkter. Ring gärna oss för ytterligare information eller fyll i formuläret nedanför så återkommer vi med kostnadsförslag på er fönsterputsning. CaMa Service AB utgår från Stockholm men är flexibla och åtar sig jobb över hela Sverige.

Fyll i vad för typer av fönster ni önskar få putsade så återkommer vi med en skräddarsydd offert.

Om det gäller något speciellt som inte finns med i formuläret så går det att skriva i övrigt-fältet.

Självklart går det också utmärkt att kontakta oss via telefon på 08-684 093 43.


Vi skapar glasklara resultat

När blev dina fönster putsade sist? Genom erfarenhet från över10 år inom branschen vet vi att just fönsterputsning är det som flest våndas inför när det kommer till hushållsuppgifter och skjuter på så länge det bara går. Är du en av dem och söker du en lösning som tillåter dig att lägga putsningen åt sidan en gång för alla så ring oss. Här får du alltid trygg och effektiv hjälp utav duktiga medarbetare med specialistkunskaper så att också du ska kunna få njuta av fläckfria resultat samtidigt som du får mer tid över till annat.

Känner du att dina fönster börjar bli allt för smutsiga och solkiga men att tiden och orken till att åtgärda det inte räcker till? Med vår hjälp kan du släppa ångesten och göra din fönsterputsning till enbart glädje. Ring oss och låt oss berätta mer om oss och vad vi gör för att dagligen underlätta för företag och privatpersoner genom våra professionella tjänster.


Professionell fönsterputs gör skillnad

Att putsa fönster med lyckade resultat är generellt sett svårare än vad man många gånger tror. Hur mycket omsorg och tid man än lägger ner så känns resultatet flammigt och minsta lilla miss träder fram så fort solen ligger på. Det är krångligt, tidskrävande och tungt.

Att anlita oss som rutinerad firma för att ta del av våra professionella tjänster lönar sig på flera plan. Inte nog med att du slipper ägna din värdefulla tid åt det där du helst skulle vilja slippa, du får också ett fläckfritt resultat snabbt som består längre. Efter att ha putsat fönster åt kunder i flera års tid har vi inte bara redskapen för bäst resultat med oss utan också all kunskap kring hur riktigt skicklig fönstertvätt görs. Vi arbetar snabbt och klanderfritt utifrån dina behov oavsett förutsättningarna vi har eller omfattningen vi står inför. Vi tar själva med oss vad vi behöver för att kunna utföra vårt arbete på bästa sätt och givetvis så använder vi enbart produkter som är godkända och inte skadar varken människa eller natur. Det enda ni behöver göra är att boka tid hos oss och se till så att vi kommer in. Därefter kan du lugnt luta dig tillbaka eller ägna dig åt trevligare sysslor medan vi ser till så att solens strålar återigen hittar in.


Ge dig själv och dina fönster vad ni förtjänar

Vi är oerhört stolta över det goda rykte som vi byggt upp som ett kvitto på våra väl utförda tjänster och arbetar hårt under daglig basis för att behålla och stärka dess dignitet. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och de arbetar alla engagerat och serviceinriktat för att ge dig som kund just vad du behöver. Inga uppdrag är för små, stora eller komplexa för oss att bita tag i och enbart dina önskemål sätter gränser.

Att anlita oss är varken svårt eller onödigt dyrt. Det vi vill veta av er är vilken typ av fönster det är som ni vill att vi ska ta oss an samt hur många de är så att vi kan återkomma med en lösning som ger er vad ni behöver. Därefter tar vi tillsammans och diskuterar fram en fungerande frekvens för putsningen och ni får ta del utav vårt kostnadsförslag på arbetet. Oavsett om ni vill att vi kikar förbi under regelbundna former eller för punktinsatser när behovet är extra stort så kan vi garantera fläckfria resultat som glänser. Vägsalt, fettfläckar, smuts och flammor kommer bara att vara ett minne blott.


Vi sätter guldkant på vardagen

När vi startade vår verksamhet för nu över tio år sedan så var det med en vision om att kunna underlätta för människor som önskade lägga sin värdefulla tid på annat än ångestbringade städmoment. Vi vet hur ansträngande städning kan vara och förstår att tiden inte alla gånger räcker till hur stora ambitioner man än har till att få den gjord.
Idag hjälper vi både privatpersoner, fastighetsägare och företag oberoendes av storlek och bransch genom att leverera fönsterputsning av professionell rang. Vi känner stolthet i det vi gör och vet vad våra resultat gör för både trivsel och fastigheters värde. Det är lätt att underskatta resultaten som professionella tjänster ger. Det är först när man tackat ja till hjälpen för första gången som man ser skillnaden. Det våra duktiga medarbetare gör är svårt att göra utan samma rutin och redskap som de har.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Tveka då inte utan ring oss redan idag eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan. Beskriv hur många fönster det är du har och deras karaktär. Efter att ha mottagit din beställning återkommer vi i vår tur med ett prisförslag och en anpassad lösning som matchar.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.