08-684 093 43

Fönsterputsning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Fönsterputs i Åkersberga på dina villkor

Skulle du behöva ge dina fönster en rejäl omgång fönsterputs men har svårt att hitta tiden och orken som krävs för jobbet? Med CaMa Service hjälp kan du få rena och strålande fönster snabbt och smidigt samtidigt som du lugnt lutar dig tillbaka eller ägnar dig åt det du hellre lägger din värdefulla tid på. Ge dig själv den där lilla extra lyxen i vardagen och ta del av vår professionella fönsterputsning.


Klara fönster i Åkersberga

Det kan låta lätt men att putsa fönster är allt som oftast svårare än vad man först kanske föreställt sig. Hur mycket tid man än lägger ner på arbetet, vilka produkter man än testar eller om man lägger ner hela sin själ i arbetet så blir resultatet flammigt och ojämnt.

När du i Åkersberga ber oss på CaMa Service om hjälp så kan du alltid vara helt säker på att resultatet blir perfekt. Alla som arbetar hos oss har stor erfarenhet i bagaget. Därför kan vi också alltid lova att den som kommer till just din hjälp kommer att arbeta både professionellt och lyhört med hög kvalité och servicekänsla i alla led.

Idag arbetar vi för både privatpersoner och företag av alla dess former inom och utanför Åkersberga och är redo för allt ifrån mindre till större och svårare uppdrag. Kapaciteten vi besitter är hög liksom vårt engagemang och tillgänglighet. Höga höjder, stora fönster, vi har vad som krävs för att uppnå dina önskemål utifrån behov. Vi tar själva med oss alla redskap som vi behöver och du i din tur behöver enbart se till så att vi kommer in. När vi lämnar kommer dina fönster att vara gnistrande rena på invändigt och utvändigt, helt fria från stänk, smuts, vägsalt och fett. Vad väntar du på?


CaMa Service hjälper ljuset att hitta in

Nöjda kunder är alltid vårt mål och vi arbetar hårt för att upprätthålla det positiva rykte vi skapat oss som ett kvitto på våra engagerade insatser. Vi jobbar alltid noggrant och har efter 10 år inom branschen byggt upp den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna garantera perfekta resultat till mycket fördelaktiga priser.

Bor du i Åkersberga och skulle vilja höra mer om våra tjänster eller få ett kostnadsförslag på vad en fönsterputsning hos dig skulle kosta? Ring då oss eller fyll i formuläret här nedan. Beskriv vad du behöver av oss så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag och en offert på arbetet så snabbt vi kan.

Offert fönsterputsning

Please leave this field empty. FlyttstädÖnskar du flyttstäd
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.