08-684 093 43

Städfirma i Gnesta

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Er kompletta städfirma i Gnesta

Fler och fler upptäcker fördelarna som bara en professionell städfirmas städtjänster kan medföra. Har du ännu inte bokat tid för en städning så är det hög tid nu! Alla har vi behov av lite mer guldkant på vår vardag och finns det någon där ute som tackar nej till lite mer tid och ork till övers?

Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och vet därför precis hur storskillnad vi kan göra. Vi städar dagligen åt både privatpersoner och företag med otroligt skilda behov vilka vi alla lyckas tillfredsställa. Fönsterputsning, kontorsstädning, hemstädning, kontorsstäd, butiksstäd eller trapphusrengöring. Vi har lösningar och kapacitet för alla.

Börjar ni tröttna på att städa eller är behovet just nu mer eller mindre akut? Ring då oss på CaMa Service och låt oss axla ansvaret. Tillsammans gör vi Gnesta vackrare.


Fördelar levererade från en professionell städfirma

Ett samhällsproblem idag är att vi generellt blir mer och mer stressade. Även om en städfirma kanske inte kan göra allt så kan de åtminstone se till så att man får lite mer tid över till annat. Tid till att umgås med familj och vänner, till att göra karriär eller samla kraft istället för att dammsuga upp brödsmulor i köket eller skura toalettens golv. Företag i sin tur ger sina anställda optimala förutsättningar för sina arbeten genom härliga lokaler och trivsamma kontorsmiljöer.

– Mer tid och ork kvar över till annat.
– Hem som bidrar till en bättre återhämtning, lugn och ro.
– Butiksmiljöer som lockar och får personalen att trivas.
– Kontor vart era anställda får förutsättningarna de kräver för ett effektivare arbete.
– Trappuppgångar med färre olyckor och som välkomnar.

Det finns mängder av fördelar och en riktigt bra städfirma kan ge dem till er alla boende i Gnesta.

CaMa Service för er i Gnesta

När vi möter våra kunder så är vårt första mål att höra just vad de förväntar sig. Det är bara då som vi i vår tur kan göra ett absolut klanderfritt jobb. Vi anpassar alltid våra städtjänster utifrån var och en oavsett om det gäller punktinsatser eller långsiktiga lösningar åt privatpersoner eller företag.

För er i Gnesta som skulle önska hjälp kontinuerligt från oss så har vi arbetat fram en abonnemangslösning. Genom att teckna upp för abonnemangsstädning hos oss kommer ni kunna sänka era priser och dessutom garanteras hjälp från samma städare vid samma tidpunkt även framöver. Enkelt, prisvärt och professionellt så som vi själva hade velat haft det.


Ring oss redan idag!

Sugna på att veta mer om oss och våra städtjänster eller är ni kanske till och med redo för ert första möte? Tveka då inte utan ring, maila eller kontakta oss via vårt kontaktformulär redan idag! Tillsammans ser vi till att sätta guldkant på vardagen!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.