08-684 093 43

Städfirma i Gustavsberg

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En fullfjädrad städfirma i Gustavsberg

Är ett städat och rent hem viktigt för dig? Men du känner att dygnets alla timmar inte räcker till? Då finns vi på CaMa Service här för er i Gustavsberg. Genom att anlita oss så får du mer tid till familj, vänner och fritid. Vi vet hur städning tryter på energin och det vi vill med vår verksamhet är att ge er ett värde. Det spelar ingen roll om det är du som privatperson eller företag, stora som små uppgifter så kan man alltid anlita oss. Dammtussar i vrårna, smutsiga fönster eller städ av porslin. Vi kan allt och ser till att uppgiften görs på bästa möjliga tänkbara sätt och ger er chansen att fokusera på det som verkligen betyder mer för er.

Med våra städtjänster är ni alltid i trygga händer. Vi garanterar alltid våra kunder fulländade och professionella resultat som överensstämmer med era förväntningar och önskemål. Vi skräddarsyr alltid våra städuppdrag utefter kunden och värnar alltid om det goda rykte och stora kundkrets vi har byggt upp.

Finns det någonting vi kan göra för att underlätta i er vardag, så tveka inte på att kontakta oss. Låt oss höra vad just era specifika önskemål och behov är, så tar vi fram en prisvärd lösning som matchar era förväntningar.


En städfirma som levererar kvalité

Vi vet att rena och städade miljöer är positivt och gör stor inverkan på personers mående samt påverkar företagets personal på ett sätt som ger de en större chans att arbeta mer produktivt. Därför vill vi kunna ge ett rogivande hem, trivsamma arbetsplatser, inbjudande trappuppgångar, säljande butiksytor och fönster som blänker. Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och väldigt kunnig personal som alltid lämnar bra resultat bakom sig. Om det finns önskemål kan vi även bistå med ytterligare hjälp för att ge en extra guldkant i vardagen så som utgång med hunden, strykning, tvätt eller enklare inköp. Vi hjälper även till vid flyttstäd eller andra engångstillfällen såklart.


En billig städfirma nära dig

Om ni är intresserade utav en mer kontinuerlig hjälp som tillåter er att lägga all eller delar utav er städning på hyllan, så är vårt städabonnemang rätt lösning för er. Vi kommer överens om vad som ska ingå i er städhjälp och om vilken dag och tidpunkt som passar er bäst framöver. Vi ser alltid till att samma person/personer som kommer till er för att ni på det sättet ska känna en trygghet i att resultatet alltid blir desamma när ni anlitar oss på CaMa Service i Gustavsberg.


Allmänt om Flytt- och städtjänster i Gustavsberg

De historiska porslinskvarteren, den mysiga hamnen eller den fina allén som finns i Gustavsberg är något för sig själv. Fantastiskt mysig ort som man kan njuta i på flera olika vis. Vi förstår att man vill få tid över till mer värdefulla stunder.
Vi på CaMa Service finns just för att underlätta och tidsbespara er mer tid och energi åt just det ni värdesätter. Låt oss ta hand om era trista och krävande städuppdrag eller överlåt det tyngsta lasset av er flytt åt oss. Vi vill låta er slippa stressen och bara kunna fokusera på familj och vänner.

Alla behöver ibland avlastning i livet och hjälp på traven för att få vardagspusslet att gå ihop. Det är därför vi har valt att finnas här i Gustavsberg. Vi har kapaciteten och kunskap samt lång erfarenhet inom flytt- och städtjänster och jobbar alltid så effektivt och smidigt som möjligt. Vi förstår också att era saker kan ha ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och har försäkringar hos Trygg-Hansa och de yrkestransport försäkringar som krävs för att ni ska känna er än mer trygga och få en vetskap om att vi är professionella i alla tjänster vi erbjuder. Våra lösningar ska kännas optimala för dig som privatperson såväl som er som företag.

Vill ni ta av er den tunga ryggsäcken du bär på dina axlar och få mer tid till annat? Då ska du kontakta oss på CaMa Service redan idag och berätta om just dina förväntningar, så vi kan ta fram en skräddarsydd och prisvärd lösning som känns perfekt för dig. Det finns ingenting vi inte kan erbjuda och vi ser alltid till att leverera det allra bästa resultatet. Vi är inte klara med vårt jobb förrän du som kund är 100% nöjd.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.