08-684 093 43

Städfirma i Hägersten

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Hägersten

Känns det som att era timmar inte räcker till? Då kan vi garantera att ni inte är ensamma. Vi möter dagligen kunder som känner precis just så och som hur mycket de än pular och pysslar med sitt schemaläggande inte lyckas få rum för den konstant lidande städningen.

Som erfaren städfirma så är vi väl införstådda i hur tidskrävande städningen faktiskt är, men vi vet också hur bra vi alla mår av att vistas i rena och fräscha miljöer. Därför vill vi gärna finnas här för er i Hägersten erbjudandes städtjänster som både effektivt kommer att öka ert välbefinnande samtidigt som de också ger er tid över till annat. Känns det lockande? Hör då av er till oss så ska vi se till att plocka fram en lämplig lösning för ert behov.


Professionell städhjälp för alla

Det var en gång en tid då man såg all professionell städhjälp utifrån som onödig lyx skapt för de med mer pengar i samhället eller större företag. Trenden tycks dock ha valt en annan väg för idag är städfirmornas hjälp mer efterfrågad än någonsin. Fler och fler har helt enkelt förstått och upplevt de fördelar som hjälpen medför och vi är oerhört glada för varje tillfälle där vi får möjlighet till att hjälpa till.

Mindre stress
Mer tid över till annat
Fräscha och rena miljöer som väcker välbefinnande och främjar produktivitet

Vad det än är man söker efter så kan en städfirma leverera en det effektivt, professionellt och hållbart.


Breda städtjänster för hem och företag

Det vi kan erbjuda er i Hägersten, privatpersoner som företag, är allt ifrån mindre punktinsatser till större allomfattande helhetskoncept. Vi vet vad som behövs för att miljön på ert företags kontor och era samlingslokaler ska vara optimal och hur man skapar hem som tillåter en att slappna av och får en att känna sig som hemma. Fönsterputsning, kontorsstäd, trapprengöring, butiksstädning eller kontinuerlig städning av ert hem. Oavsett vad ni ber oss om så kan vi med våra anpassade lösningar få fram hjälpen ni söker. Tryggt, enkelt och givetvis också alltid prisvärt.


Hur kan CaMa Service hjälpa er i Hägersten?

Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller bara skulle behöva professionell hjälp för stunden så kan våra medarbetare ge er det bäst av det bästa. Vi har erfarenheten, vi besitter alla de rätta kunskaperna och framförallt så har vi den rätta viljan och drivet som gett oss vårt goda rykte och vår kundnöjdhet.

Nu vill vi veta mer om hur vi kan hjälpa er i Hägersten så ring oss. Tillsammans gör vi vardagen lite vackrare och veckorna något enklare.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Hägersten

Idag är ett stressfyllt och ansträngande liv mer regel än undantag och för många så innebär det också att fritiden får lida. Drömmar, vänner och intressen får helt enkelt stå tillbaka till fördel för att måsten som ska göras, något som vi på CaMa Service både vill och kan ändra på. Vi tycker inte att någon ska tvingas avstå från att ta del av de upplevelser och aktiviteter som Hägersten har att erbjuda och har därför omsorgsfullt format städ- och flyttjänster som kan hjälpa.

Gör ni er redo inför en flytt eller skulle ni vilja hitta en lösning som lät er slippa er städning och gav er mer tid över till annat? Låt då oss på CaMa Service få hjälpa. Med erfarenhet, kunskap och kapacitet kan vi finnas med er från er flytts första dag och se till så att ni och ert företag eller bohag anländer till er nya adress både snabbt, smidigt och tryggt. Som städfirma har vi sedan tjänster för er både i form av privatpersoner och företag som underlättar, förgyller dagen och snyggar upp. Alltid anpassningsbart, lyhört, professionellt och prisvärt för er alla.

Fördelarna som kommer genom vår professionella hjälp är många och vi har både rutinen och kunnigheten vi behöver för att leverera dem alla åt er i Hägersten. Vi vet vad en ren arbetsplats gör för en verksamhets produktivitet och lönsamhet, vad hemstädning kan betyda för en hel familj och hur man ser till att göra en flytt till ett enbart positivt minnesvärt minne. Vår hjälp är för många oumbärlig och för andra vardagslyx. Oavsett vad våra tjänster betyder för er så är vi säkra på att kunna ge er exakt det ni söker. Ring oss så berättar vi mer om hur vi skapar guldkant i vardagen.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.