08-684 093 43

Städfirma i Hammarby Sjöstad

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Hammarby Sjöstad

Med ork som inte riktigt räcker till och en dröm om att hinna med så mycket mer än man redan gör kan en professionell städfirmas hjälp vara det absolut bästa svaret. Vi blir dagligen uppringda av människor som ständigt ser hur städningen blir lidande till följd utav deras tidsbrist och oavkortat svarar vi dem med städtjänster som hjälper.

Fönsterputsning, storstädning, kontorsstäd, hemstädning, butiksstädning och tillsyn av fastigheters trapphus. Vi löser allt och givetvis alltid helt unikt format utifrån varje kund. Större firma eller privatperson med mindre bostad spelar ingen roll. Vi på CaMa Service värdsätter er alla precis lika mycket och lägger ner precis lika mycket energi och omsorg på samtliga utav våra städuppdrag.

Söker ni i Hammarby Sjöstad efter enkelhet i er vardag eller bara en tjänst som sätter lite extra guldkant på er tillvaro? Kontakta då oss på CaMa Service och beskriv er problematik så ska vi tillsammans därifrån plocka fram en lösning som passar er!


Med hjälp från en städfirma i Hammarby Sjöstad

Är ni en av alla dem som ännu tror att städfirmor främst besöker större firmor eller något mer förmögna familjer så är det dags att tänka om. Vår kundkrets idag är oerhört bred och varierande med allt ifrån unga personer som bor i en liten central lägenhet till större företag med mer kompletta kontorsmiljöer och städkrav. Fler och fler har helt enkelt insett fördelen med att inte låta städningen stjäla mer av dess tid och som följd till efterfrågan har också priserna pressats liksom städfirmorna blivit fler.

– I rena lokaler och fräscha kontor kan era anställda inte bara trivas bättre utan också fokusera mer till fördel för deras produktivitet och er framtida lönsamhet.
– Hemmet är en plats för återhämtning och med hjälp utav hemstädning kommer ni kunna uppnå just det.
– Ett välkomnande trapphus utan smuts och dam höjer standarden på resterande fastighet och sänker riskerna för olyckor.
– Välstädade butiker lockar in era kunder åt er och får dem att stanna för att med större chans avsluta sina köp.

Alla kan dra nytta av hjälpen från en professionell städfirma.

Prisvärda städtjänster hos CaMa Service

Med tio års erfarenhet i branschen vet vi precis hur vi ska få alla eras miljöer att stråla. Tryggt, säkert och prisvärt, precis så som vi själva skulle velat haft det.

Löpande eller akuta lösningar

Oavsett om ni söker efter avlastning just då behovet är som störst eller hellre skulle se till något mer långsiktiga lösningar så har vi städtjänsterna för er, privatpersoner som företag. Välkomna våren med den traditionella fönsterputsningen genom oss eller låt oss hugga tag i månadens storstädning. För er som önskar löpande hjälp finns sedan abonnemangsstädning. En tjänst vi tagit fram som föder fördelar rent kostnadsmässigt men som också innebär att samma städare kommer att komma till er vid varje städtillfälle. Varje vecka, varje månad eller med någon annan tidsintervall bestämmer ni! Det viktigaste är att ni känner er nöjda och att er trygghet med oss som städfirma ökar.

Släpp stressen kring städningen och ring oss på CaMa Service redan idag!


Hur kan vi hjälpa er?

Med kapacitet och kunskap är vi alltid redo för mer och väntar nu på höra mer om hur vi kan hjälpa just er! Ring och beskriv för oss hur er situation ser ut så kan vi i vår tur svara med en lösning som matchar. Vi vet vad riktigt bra städning gör och vi vill mer än gärna få chans till att visa det!

Välkomna!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.