08-684 093 43

Städfirma i Haninge

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Haninge

Rena miljöer är väsentligt för vårt välbefinnande och många gånger rent av avgörande för ett företags eller en butiks lönsamhet. Känner ni att era lokaler och era hem får lida till följd av er tidsbrist eller avsaknad av ork? Då är vi städfirman i Haninge som ni eftersöker. Vi vet precis vad som krävs för att kunna leverera kompletta och gynnsamma städtjänster åt både privatpersoner och företag och kommer givetvis mer än gärna också till er. På så vis kan ni fortsättningsvis glömma allt vad städning och rensning heter för att enbart lägga tid på det som för er betyder mer.

Låt inte städningen komma i vägen. Ring oss redan idag så tar vi tag i arbetet åt er!


En städhjälp med mängder av fördelar

Allt för ofta avfärdas städhjälp felaktigt som något framtaget endast för större företag liksom privatpersoner besittandes större förmögenheter. Sanningen är någon helt annan och efterfrågan ökar ständigt från samtliga håll samtidigt som fler och fler städföretag startar. Fördelarna är rent av för många för att inte ta del av dem.

– Mindre stressande och mer tid att lägga på annat så som att umgås med familjen, spendera tid med era vänner eller ägna er åt era fritidsintressen.
– Kontorsmiljöer som både ökar produktiviteten och välbefinnandet hos era anställda.
– Fastigheter som tilltalar och ökar i värde.
– Enklare flyttar att våndas mindre inför.
– Fläckfria fönster som sätter högre standard.

Är ni också redo för en förändring? Kontakta oss som städfirma i Haninge så ser vi till att skapa en.

CaMa Service för er i Haninge

Under flera år har vi skänkt glädje och enkelhet åt både privatpersoner, företagare samt fastighetsägare och vi vet vad vi med vår hjälp kan åstadkomma även för er. Samtliga utav våra städare har försetts med kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna leverera det allra bästa och vi är beredda att jobba hårt för vår kundnöjdhet. Vårt mål är att skapa helhetslösningar som matchar varje individs behov och erbjuder både tillfälliga lösningar liksom långsiktiga städabonnemang.

Hos oss får ni alltid:

– Utbildad personal som arbetar effektivt och kundfokuserat.
– Bra priser i förhållande till resultaten.
– Abonnemangsavtal som lovar samma städare, samma tid och till samma pris även löpande.
– Kvalitetsgaranti och försäkringar som betryggar.


Hur kan vi hjälpa er?

Låter det lockande att bli kvitt ett av alla stående måsten? Kontakta då oss på CaMa Sevice och låt oss som städfirma i Haninge axla ansvaret. Kvalitativt, kostnadseffektivt och tryggt. Vi vet vad som ska göras och gör det på bästa sätt.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.