08-684 093 43

Hemstädning

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Hemstädning i Stockholm som underlättar vardagen

Alla vill vi givetvis leva i rena och städade hem, men tiden står inte alltid på vår sida. Man hinner helt enkelt inte rå om sina hem så som man hade önskat och de där avskydda dammråttorna som man försöker mota bort letar sig ändå in i varenda liten vrå. Verkligheten hinner alltid ikapp.

Har också du liksom många andra svårt att få dina veckor att gå ihop samtidigt som du försöker klämma in städning i ditt redan pressade schema? Vi kan garantera att du inte är ensam. Vi på CaMa Service hjälper dagligen människor i Stockholm som bär på precis samma känslor inom sig så att de i sin tur kan släppa sin hemstädning helt och ägna sig åt sina familjer och jobb istället. Vi vet vad ett städat hem kan betyda för livskvalitén och vill mer än gärna med vår hemstädning sprida lite extra lyx till familjer som behöver oss.

Idag har vi redan flertalet kunder runt om i Stockholm som tar del av våra tjänster och är alltid redo för nya uppdrag. Hemstädning signerad CaMa Service är alltid professionellt och noggrant utförd. För att alla ska få precis vad de behöver så ser vi självklart också till att anpassa våra tjänster utifrån önskemål och städbehov. Du styr själv över hur ofta du vill att vi ska besöka ditt hem, vilka rum du vill att vi ska ta oss an och hur omfattande städningen i sig ska vara. Oavsett så kan vi som professionell städfirma med flera års erfarenhet garantera dig ett fläckfritt hem, städat med omsorg och yrkesstolthet.


Abonnerad hemstädning

Skulle du vilja ha en mer frekvent och regelbunden hemstädning? Genom ett abonnemang hos oss så kommer du att bli garanterad vår hjälp vid samma datum, dag och/eller tid även framöver. Vi försöker också se till så att det alltid är samma person som dyker upp. Du får alltså inte bara möjligheten till att släppa din hemstädning helt, du får också en ovärderlig trygghet i att det blir lika perfekt gjort gång efter gång.


Hur kan vi hjälpa er i Stockholm?

Ett hem ska vara en plats för återhämtning som skänker lugn och tillåter en att bara få vara. Vi på CaMa Service kan göra ditt hem till den städade och rofyllda oas du behöver. Hör av dig till oss berätta vad du skulle behöva eller vad du drömmer om. Utifrån dina önskemål ser vi sedan till att ta fram en lösning som uppnår dina förväntningar och ger dig det där hemmet som du förtjänar.


Låt oss på CaMa Service hjälpa er med hemstädningen

Känner också ni av stressen i er vardag och att städningen där hemma som ni egentligen tänkt ägna er åt om och om igen blir lidande? Då är det för er som vi på CaMa Service en gång startade vår verksamhet och formade våra skickliga tjänster.
Genom vår professionella hemstädning kommer ni att kunna frigör mer av er tid till annat samtidigt som ni kan vara säkra på att städningen blir gjord av engagerad och professionell personal. Inget glöms och inget lämnas åt slumpen när ni anlitar oss. Väljer ni oss så kommer ni alltid att kunna se fram emot en hemmiljö som är ren i minsta vrå.

Vill ni släppa er hemstädning en gång för allt och ägna mer utav er vakna tid på annat som förgyller er dag så låt er inte vänta! Ring oss redan idag och låt oss få höra era unika önskemål och vad som skulle göra ert liv enklare. Med anpassningsbara lösningar till bra pris kommer ni att kunna få det där vackra och inbjudande hemmet som ni alltid drömt om utan att själv lyfta ett finger.


Hemstädning som frigör tid och spar energi

Efter att ha hjälpt människor med att upprätthålla deras hem i toppskick i flera års tid så är vi också säkra på att vi kan ge er alla vad just ni behöver. Med dammsugare och trasor jagar vi undan smutsen som försämrar er hemmiljös kvalité och säkerställer att ni istället får den lugna oas ni drömmer om. Oavsett om ni önskar vår hjälp en gång i veckan, varje månad eller dagligen så kommer ni att få professionella resultat som består längre. Inget lämnas i ett skick som vi inte kan känna oss 110 % stolta över.

På CaMa Service erbjuder vi alltid flexibla tjänster för att alla ska kunna få det rätta utifrån deras önskningar. För att inget ska kunna glömmas bort så har vi en grundlig checklista med oss på plats med moment som alltid ska genomföras. Vill ni ta del av vår checklista så hittar ni den här på vår sida. Genom den får ni en klarare inblick i hur vår städning ser ut och vad som kommer att göras när vi väl är på plats. Är det sedan något som ni saknar så meddela oss det. Vi har givetvis möjlighet till att addera ytterligare insatser om ni så önskar så som exemplevis strykning, tvätt, utgång med er hund eller mindre och enklare inköp av dagligvaror.

Abonnerad hemstädning för regelbundna besök

För alla er som är ute efter mer regelbundna former av städhjälp och en möjlighet till att lägga alla tankar kring städningen helt på hyllan så finns städabonnemang. Tillsammans formar vi en lösning för era behov. Efter att ni sedan tecknat ert abonnemang hos oss kommer städningen vi kommit överens om att infalla löpande samma dag och tid från dagen ni skrev på. Vi försöker då också till allra största möjliga mån att skicka ut samma medarbetare till er varje gång för att också stärka er trygghet i vad ni får en gång till en annan.


Värdefull hjälp med mängder av fördelar

Fördelarna som följer med CaMa Service hemstädning är flera och för många också helt ovärderliga i en stressig vardag. Det var med en förhoppning om att kunna hjälpa människor som vi en gång startade vår verksamhet och vi är också otroligt stolta över den stora kundkrets vi har idag. Dagligen ger vi oss ut för att hjälpa privatpersoner så att de i sin tur ska kunna ägna mer av sin tid åt familjen, arbetet och sådant som de värdesätter mer.

Vi låter fördelarna med vår hemstädning tala för sig själva:

Tiden – Med hjälp från oss kommer ni att kunna frigöra mer tid samtidigt som våra tjänster också avhjälper en stor del av den stress som många i vårt samhälle idag tyngs ner utav.

Kostnaden – Vi tycker att alla ska ha råd att unna sig själva lite lyx och ser därför också till att alltid hålla låga och rimliga priser på tjänsterna vi levererar. När vi fått höra mer om era önskemål tar vi fram ett anpassat kostnadsförslag åt er ås att ni också vet precis vad städningen kommer att kosta.

Professionell städning och ett rent hus – Vi vet vad som ska göras och ser till så att det blir gjort på ett så bra sätt som möjligt Alla våra medarbetare besitter kunskapen och erfarenheten som krävs för att ta sig an allt från mindre uppdrag till större och mer komplexa uppgifter. Resultaten håller längre och behovet av städning minskar drastiskt då man ser över sin hemmiljö regelbundet och sakkunnigt.


Kontakta oss och låt ert hem glänsa

Drömmer ni om det där klanderfria hemmet men finner att tiden inte räcker till och att orken även den tryter? Hör då av er till oss på CaMa Service så tar vi över städningen hemma åt er. Vi finns här för er och garanterar er ett alltid klanderfritt resultat. Vi arbetar effektivt och lyhört för att uppnå era förväntningar. Ring oss redan idag så ser vi till att göra ert hem till det ni alltid drömt om.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.