08-684 093 43

Hemstädning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Hemstädning i Åkersberga som underlättar vardagen

Människor påverkas oerhört negativt av att vistas i smutsiga och oorganiserade miljöer, men tyvärr så får ändå städningen lida i många fall på grund utav att tiden inte räcker till. Ett hem ska vara en plats vart man kan dra sig tillbaka för att slappna av och återfå nya krafter för att kunna möta världen utanför. Vi på CaMa Service vet hur svårt det kan vara att pressa in städning på schemat och erbjuder därför också professionell hemstädning till boende i Åkersberga. Det vi ger dig är möjligheten till att få njuta av ett fridfullt hem samtidigt som du ändå får tid över till familjen, fritiden och annat som pockar.

Vad behöver du hjälp med och hur kan vi på CaMa Service skapa en hemmiljö där du mår som bäst och får vad du behöver? Vi vet att varje kund är unik och formar alltid vår hemstädning utifrån allas personliga önskemål och behov oavsett om det handlar om frekventa och mer omfattande städningar eller mindre punktinsatser vid enstaka tillfällen. När du är nöjd och ditt hem glänser, det är då vi kan gå hem nöjda och stolta över det vi gör.


Hemstädning för er i Åkersberga

Hör av dig till oss på CaMa Service och delge oss vad du drömmer om och hur den perfekta hemstädningen skulle kunna se ut för dig. Oavsett vad du önskar så kommer vi att kunna möta upp med en lösning som stämmer in på dina förväntningar och förhoppningsvis mer därtill. Hur ofta vi ska komma och hälsa på bestämmer du själv och hur omfattande städningen ska vara likaså. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss och vi arbetar alltid med samma engagemang.

Söker du en löpande och mer frekvent lösning så kan vi på CaMa Service erbjuda er i Åkersberga en abonnerad hemstädning. Med abonnemang hos oss kommer vi att ta oss an ert hem kontinuerligt utifrån den dag och tid som ni önskar. Du behöver aldrig mer slippa tänka på städningen igen och samtidigt få tryggheten i att det är samma person som alltid kommer till dig och städar upp.


Hur kan vi på CaMa Service hjälpa er?

Hör av dig till oss och berätta om hur vi kan hjälpa just dig så ser vi till så att ditt hem blir precis den rena och harmoniska oas som du behöver och förtjänar. Med kunskap, engagemang och erfarenhet vet vi att vi kan uppnå dina förväntningar och vi lämnar aldrig ett hem innan det uppnått perfektion. Vi vill att du som kund hos oss ska känna dig nöjd på alla plan så att vi kan fortsätta med att vara riktigt stolta över det vi gör.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.