08-684 093 43

Städfirma i Huddinge

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Huddinge

Efter att ha arbetat som städfirma under flera år så vet vi också av erfarenhet hur svårt det kan va att få veckans timmar att räcka till. Hur man än pusslar och försöker så är städningen något som allt som oftast tvingas prioriteras bort.

Vi på CaMa Service vet vad ordning och reda gör för människors liv och jobbar dagligen för att skänka ro och glädje till människor i och runt omkring Huddinge. Med mindre punktinsatser och allomfattande städlösningar hjälper vi dagligen företag och individer med tjänster av alla dess slag och är nu nyfikna på hur vi också kan hjälpa er. Ring oss redan idag och berätta om era drömmar. Vad skulle underlätta för er? Låt oss ta fram ett kostnadsförslag för er städning och en lösning som vi tror kan ta er dit ni vill. Det är tillsammans som vi kan göra Huddinge vackrare.


Flexibla tjänster för er i Huddinge

Städning utav er butik, kontorsrengöring, hemstädning, putsning av fönster eller en rengöring av era trapphus. Vi hjälper idag redan mängder av företag, privatpersoner och föreningar som alla insett vad rena miljöer kan göra och har både erfarenhet och kunskap till att möta deras behov. Vi formar alltid samtliga utav våra tjänster så att de stämmer in på kundens krav och håller oss flexibla för extra önskemål. Vi kan exempelvis också ta hand om er tvätt, strykningen, utgången med er hund/hundar eller enklare mindre inköp.

Det är era behov i Huddinge som styr. Oavsett vad ni ber om eller om ni söker daglig, månadsvis eller enstaka städningar så garanterar vi kvalitet och klanderfria resultat. Söker ni hjälp under mer regelbundna former så har vi abonnemangsstädning framtagen för er. När ni tecknar abonnemang hos oss så kommer hjälpen att anlända samma dag och tid utifrån överenskommet och vi försöker också till maximala möjliga mån att skicka samma medarbetare för att få arbetet gjort. Något som vi tror och hoppas på ska kunna skänka extra trygghet hos er som kund hos oss och som tillåter er att släppa städningen helt och hållet.


Effektiv hjälp som underlättar

Tillhör ni skaran som tror att en städfirmas tjänster inte är formade för er så är det dags att tänka om. Aldrig någonsin har våra professionella tjänster varit så efterfrågade som nu och fler och fler förstår vad vår hjälp kan göra för deras liv och vardag. Vi hjälper dem att spara in värdefull tid, ser till så att de aldrig mer behöver känna ångest över att städningen aldrig blir genomförd och ser till så att deras trivsel höjs genom städade rum och lokaler.

Vi är oerhört stolta över den kundkrets vi har idag beståendes av allt ifrån privatpersoner till företag inom alla dess branscher och arbetar hårt för att bibehålla det goda rykte vi byggt upp. När ni i Huddinge anlitar oss kan ni också vara säkra på att arbetet blir gjort med kvalité i samtliga bitar. Vår personal är vår största tillgång och de har alla både erfarenheten och kunskapen som krävs för att ge er vad ni behöver.


Hur kan en städfirma hjälpa er?

Hör av er till oss och låt oss få höra era unika behov. Låt oss tillsammans hitta en lösning som stämmer in och återkomma med ett anpassat prisförslag på tjänsten. Inget projekt är för litet eller komplext och inga drömmar för stora.

Ring, maila eller kontakta oss redan idag.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Huddinge

Här har ni en rutinerad firma i Huddinge som tillhandahåller professionella tjänster inom likväl flytt som städ precis så som vi själva skulle vilja ha det. Efter över 10 års erfarenhet inom den här branschen är vi säkra på att vi har precis det som ni behöver. Oavsett om det rör er flytt eller era städuppdrag så kommer våra medarbetare att alända med 110% engagemang och ge er kvalité i samtliga lägen. Det är för att underlätta dör människor som vi en gång startade vår verksamhet och vi arbetar i nuläget dagligen för att skänka frid och ordning åt företag samt privatpersoner i och runtom Huddinge.

Det vi kan erbjuda er i Huddinge och som får oss att sticka ut är prisvärda och flexibla helhetslösning för alla lägen. Vi finns här för att göra er flytt trygg och smidig från dag ett, men också för att ni ska få lägga städningen åt sidan en gång för alla. Vi vill ge er mer tid över till annat och låta er slippa stressen som städning och flytt kan frambringa.

Det ska inte vara svårt att ta del av vår hjälp. Vi håller oss tillgängliga för er och erbjuder er anpassade lösningar till lönsamma priser. När vi lämnar vår kund är vi alltid stolta över det vi gjort och vi är mycket tacksamma och nöjda över ryktet och den kundkrets vi under våra år byggt upp. Vi hoppas nu att också ni i Huddinge vill bli en del av vår framgång och ta er tillsammans med oss till nästa nivå av trivsel.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.