08-684 093 43

Städfirma i Järfälla

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett städfirma i Järfälla

Ork som tryter och tid som aldrig riktigt räcker till? Som städfirma kanske vi inte kan göra allt, men med våra städtjänster tar ni er åtminstone en bra bit närmre lösningen av ert vardagspussel. Både privatpersoner och företag inom samtliga branscher använder sig idag utav våra breda städtjänster och vi är oerhört stolta över det goda rykte vi har fått kring oss liksom kundnöjdhet.

Vad kommer ni att lägga er nyvunna tid på? Hör av er till oss på CaMa Service och låt oss få ta del av era drömmar. Med rätt insatser och flexibla lösningar kan vi i vår tur göra det som tar er dit. Säkert, prisvärt och professionellt. Alltid utfört precis så som vi själva skulle velat haft det.

Ring oss redan idag!


Med hjälp ifrån en erfaren städfirma

När ni anlitar en städfirma för att få ordning på röran i er vardag så kan ni alltid vara säkra på ett bättre slutresultat än då ni hade utfört städningen själva. Dels på grund utav att de har rutin och känner till de absolut bästa städteknikerna, men också för att de har tillgång till de senaste redskapen. De vet helt enkelt vad som ska göras och hur det ska bli gjort för absolut bästa möjliga hållbara resultat.

Till skillnad från vad många felaktigt tycks tro så är det faktiskt inte alls så dyrt att anlita en städfirma. Dessutom så kan man dra av 50% av arbetskostnaden tack vare RUT-avdraget. Här på CaMa Service kan vi dessutom erbjuda olika former av abonnemang som vidare också håller nere på kostnaderna.

CaMa Service för er i Järfälla

Flyttstädning utan anmärkningar, hemstädning som sparar tid, kontorsstädning som ökar era anställdas trivsel och produktivitet, trappstädning för en välkomnande entré och fönsterputs som förgyller.

Vad det än är som ni i Järfälla söker efter då ni tar kontakt med oss så kommer vi med största säkerhet kunna leverera er just det. Alltid prisvärt, alltid flexibelt efter era tider och med engagemang som räcker till för att ge er det bästa. Givetvis så är samtliga utav våra städare försäkrade och ni kan alltid reklamera med hjälp utav vår kvalitetsgaranti.


Ring, maila eller kontakta oss!

Inga projekt är för stora och inga kunder för små. På CaMa Service brinner vi för det vi gör när vi hjälper våra kunder till en trivsammare och lugnare vardag och är därför också alltid redo för fler.

Hur skulle vi kunna hjälpa er som privatperson eller företagare i Järfälla? Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär här nedanför så ser vi till att arbeta fram en städlösning för dig så snart som möjligt.

Vi vet vad riktigt bra städhjälp gör och hoppas nu på att få visa det för er.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.