08-684 093 43

Städfirma i Järna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett städfirma i Järna

I behov av en rejäl storstädning eller bara små enklare städingrepp för att fräscha upp och få ordning på jobbet eller i hemmet? Gör då som så många andra i Järna och kontakta oss för att också ta del av vår städhjälp. I över tio år har vi hjälpt både privatpersoner, fastighetsägare, företag och organisationer med städuppdrag av alla dess slag och är alltid redo för nästa utmaning.

Ett renare hem, städhjälp på kontoret, en säkrare trappuppgång som sprider positiva intryck, ordning och reda i er butik eller assistans till den årliga fönsterputsningen? Vi alla skulle må gott av en hjälpande hand i en stressad vardag och vi på CaMa Service har vad som krävs för att bli er.


Professionell städfirma som gör skillnad

Går man som så många andra runt och drömmer om att aldrig behöva ge sig i kast med den tidskrävande städningen igen så bör man ta kontakt med en professionell städfirma. De som arbetar här har den rätta utbildningen och erfarenheten som de behöver för att ta sig an vilka städuppdrag det än gäller. De är effektiva, rutinerade och väl införstådda med vad det faktiskt krävs för att få riktigt bra resultat. Med hjälp utav de senaste städredskapen på marknaden och kunskap kring de bästa städmetoderna kan en professionell städfirma nå resultat som inte går att få på egen hand.

CaMa Service för er i Järna

Privatperson, organisation, företag eller fastighetsägare? Våra städtjänster uppskattas av dem alla.

– Hemstädning som ger en chansen att spendera mer tid på annat.
– Kontorsstädning som kommer att uppskattas av både kunder och anställda
– Fönsterputsning med resultat som bara en professionell fönsterputsare kan åstadkomma.
– Butiksstädning som hjälper er med trivseln och ökar ert produktförtroende.
– Trappstädning som höjer säkerheten och höjer den totala fastighetens värde.

För er som önskar kontinuitet och långsiktighet har vi tagit fram ett speciellt abonnemangsavtal. Med detta kommer ni dels få samma städare för samtliga städbesök på samma dag och tid också framöver. Dessutom så kommer det också med förmånliga prisförslag. Vill man hellre ta in vår hjälp vid enstaka tillfällen just då behovet känns som allra störst så går givetvis detta också precis lika bra. Det är ni som kund som styr vår arbetsdag och vi håller oss flexibla för att nå upp till era krav.


Hur kan vi hjälpa er?

Varför inte ta och lägga allt vad städning heter på hyllan en gång för alla?
I flera år har vi levererat professionella städtjänster åt likväl privatpersoner som företag för att hjälpa dem ta sig vidare till en smidigare vardag och hoppas nu på att få hjälpa också er i Järna. Ring, maila eller låt oss ta kontakt med er genom att fylla i era uppgifter här i vårt kontaktformulär. I samförstånd med er tar vi sedan och formar den absolut mest lönsamma städhjälpen unikt för er.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.