08-684 093 43

Städfirma i Kista

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Kista

Känns det som att ni skulle behöva utöka ert dygn med någon extra timma för att hinna med allt på ert späckade tidsschema? Vi kanske inte kan lösa all tidsbrist åt er, men vi kan i alla fall se till så er städning slipper bli lidande. Vi ger er möjligheten till att njuta av nystädat och dra nytta av fördelarna som ordentlig städning medför, allt utan att ni i er tur behöver lyfta så mycket som ett finger.

På CaMa Service vet vi av ren erfarenhet hur standarden på en miljö påverkar oss människor och nu vill vi också få visa er vad våra professionella städtjänster kan göra för er produktivitet och ert välbefinnande. Ring eller fyll i kontaktformuläret som ni finner här nedan så ska vi se till att ta fram en lösning som matchar era städbehov.


Städhjälp för klanderfria resultat

Visst finns det väl roligare saker att ägna sig åt än just städning, men det är trots det få saker som skänker fullt så stor tillfredsställelse som dess slutresultat. Trivseln ligger på topp, stämningen bättras på och lusten samt produktiviteten skjuts i höjden. Det fina med att be en professionell städfirma om deras hjälp är faktiskt att man då både kan smaka på kakan och ändå ha den kvar. Utan en enda kraftansträngning kan man fortsättningsvis ändå njuta av känslan av nystädat.

  • Mer fritid
  • Mindre stress eller ångest över städningen som aldrig blev av
  • Anställda som känner er uppskattning

Fördelarna med rena miljöer är många och bra städfirmor kan leverera dem alla.


Flexibel hjälp med prisvärda städtjänster

Med stor kapacitet och bred flexibilitet tar vi på CaMa Service fram städtjänster helt unika utifrån var och ens specifika behov, både som mindre punktinsatser och allomfattande helhetskoncept. Fönsterputsning, trapprengöring, företagsstäd, städning av er butikslokal eller någon som kontinuerligt ser efter ert hem? Oavsett vad det är som ni önskar från oss så kan vi garantera er en kostnadseffekt lösning där både omsorg och kvalité återspeglas i samtliga led. Vi erbjuder er alltid nöjd-kund-garanti och för längre samarbeten kan ni teckna städabonnemang.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Kista

Kista pulserar av tillväxt och trivsel. Här blandas nöjen och kultur med natur och restaurangliv och det är svårt att gå miste om områdets konstanta utveckling och stora potential, något som vi på CaMa Service dessutom mer än gärna också blir en del av. Låt oss som flytt- och städfirma ta del av era önskemål så att vi tillsammans kan göra Kista ännu mer tilltalande.

Den hjälp som vi vill och kan erbjuda er i Kista rör allt kring ert städ och en eventuell flytt. Vi har anpassningsbara och prisvärda tjänster som underlättar och avsätter mer tid åt er som ni sedan kan lägga på annat. Det som får oss att sticka ut bland dagens alla flytt- och städfirmor är vår personals stora kunskap och engagemang samt vår kapacitet som gör det möjligt för oss att erbjuda helhetslösningar. Vi vet hur vi som flyttfirma kan effektivisera och säkra upp er flytt och som städfirma kan vi erbjuda tjänster för både privatpersoner och företag som förskönar och sätter guldkant på en vardag.

Att anlita oss på CaMa Service är varken onödigt dyrt eller särskilt svårt. Tillgängliga och lyhörda finns vi här för er i Kista när behovet lyser störst redo att leverera er den hjälp som just ni behöver. Om det är mindre punktinsatser eller allomfattande helhetskoncept spelar ingen roll. Er tillfredsställelse och trygghet är det primära för oss vilket också hjälpt oss bygga upp det positiva rykte som vi har omkring oss idag.
Känns det lockande att få in kunnig hjälp till ert städ eller er flytt? Tveka då inte, vi finns här för att göra vardagen för er i Kista ännu vackrare och enklare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.