08-684 093 43

Kontorsstädning

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

CaMa Service Kontorsstäd – Vi skapar trivsel på er arbetsplats

Generellt sett så ägnar man större delen av sin vakna tid på sitt arbete där man gör sitt yttersta för att alltid prestera på topp. Förtjänar man inte då också att få vistas i trivsamma lokaler som får en att må bra?

En fräsch arbetsplats skapar alla de förutsättningar som er personal behöver för att trivas på jobbet och leverera goda resultat. Samtidigt som ni visar uppskattning åt era anställda så kommer ni också att ge alla era besökare och kunder positiva intryck som stärker dess förtroenden för er och bygger nya broar. Att ta in en professionell firma för kontorsstädning är något som alla kommer att vinna på och vi har vad som krävs för att ge er samtliga fördelar. Vi erbjuder er anpassade städningar utifrån era unika behov och arbetar både effektivt och lyhört för att nå våra mål.

Är ni nyfikna på vad en riktigt bra kontorsstädning skulle kunna innebära för er så ring! Låt oss berätta mer om oss och vad vi gör samt dela med er av vad ni behöver. Tillsammans tar vi fram en lösning som matchar era förväntningar och ser till så att er arbetsplats får en lönsam atmosfär som främjar produktivitet och stärker ert varumärke.


Vad ingår i en kontorsstädning?

Vi på CaMa Service är oerhört måna om att altid besvara samtliga utav våra kunder önskemål. Därför håller vi oss också flexibla kring våra tjänster. Det finns dock moment som vi själva anser alltid bör finnas med vid en konstorsstädning och som berör kontorsrummen men också konferensrum, fikarum/kök, toaletter, korridorer och entré.

  • Samtliga golv ska dammsugas och våttorkas.
  • Alla fria arbetsytor och hyllor torkas av liksom speglar, socklar och lister m.m.
  • Papperskorgarna töms.
  • Sanitetsporslin och duschar rengörs efter behov.
  • Mikrovågsugnar och spishällar samt skåpsluckor torkas också de ur och av och givetvis kan vi också assistera genom att fylla och tömma era diskmaskiner.

Vi skurar, dammar och putsar för presentabla resultat och rengör sanitetsutrymmen och kök som utifrån hygienkraven. Givetvis så använder vi oss enbart av miljövänliga och godkända produkter som är snälla mot både oss och vårt klimat. Känner ni att något saknas så säg gärna till. Vi har sedan också ytterligare tjänster inom flytt och städ som kanske skulle kunna sätta pricken över i:et. Vi kan bland annat vårda ert trapphus och dess entré åt er, putsa fönster efter behov eller förvara möbler och arkivering i vårt magasin om ni är i behov av extra plats.

Hör av er så ser vi till att ta fram punktinsatser eller helhetskoncept anpassade just för er.


Våra städtjänster gör alla till vinnare

Människor mår som bäst i ordnade och rena miljöer och optimala arbetsplatser är något som alla kommer att kunna vinna på. Ni bestämmer omfattning och städfrekvens och vi levererar er resultat som matchar. Månadsvis, en gång per vecka eller dagligen. Oavsett vad ni behöver för hjälp så kan vi garantera er en mängd olika fördelar som gynnar både de som arbetar hos er, men också er verksamhets lönsamhet som helhet.

En god arbetsmiljö leder oavkortat till:

  • Högre produktivitet och stärkt engagemang hos de arbetande.
  • Ni får det enklare till att behålla er kompetenta personal samtidigt som det också blir smidigare vid nyrekrytering.
  • Ökar förtroende och bättre intryck hos era investerare och kunder.
  • Kompetentare och friskare personal.
  • Ett starkare varumärke och ett positivt rykte.


Ert trygga alternativ för kontorsstädning

Att anlita oss är enkelt, tryggt och alltid prisvärt. Vi ser våra kunders olika behov och är måna om att alltid stå lyhörda och serviceinriktade för att kunna uppnå allas unika önskemål. Vi har våra egna standardlösningar till grund, men det är utifrån era krav som vi formar anpassade och flexibla lösningar som tar era kontorsmiljöer dit ni önskar. Med kunden i fokus och stor sakkunskap kan vi lova er alla högsta kvalité till alltid förmånliga priser. Givetvis lämnar vi också, precis som alltid, en kvalitetsgaranti på arbetet vi utfört hos er. Skulle ni upptäcka brister eller inte känna er nöjda med vår prestation så är ni alltid välkomna med er reklamation de närmsta fem dagarna efter själva städningen så att vi får möjlighet att åtgärda felen.

Tror ni att också ert företag och er personals trivsel skulle kunna förbättras med hjälp utav bättre arbetsklimat och professionellt städade lokaler? Då finns det ingen anledning till att vänta längre. Hör av er till oss och låt oss ge er det där som ni behöver för att optimera er verksamhet. Tillsammans kan vi ta er till nästa nivå.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.