08-684 093 43

Kontorsstädning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Kontorsstäd för företag i Åkersberga

Känner ni att arbetsmiljön går att förbättra via en renare och fräschare kontorsmiljö? Då kan vi på CaMa Service tillsammans med våra engagerade och kunniga medarbetare hjälpa er. Vi vet av erfarenhet vad en renare arbetsmiljö kan göra för hela ert företag och är mer än redo att också få visa det för er. Genom våra flexibla tjänster får ni den kontorsstädning som just ni i Åkersberga behöver och alltid till förmånliga priser.

Har ni frågor eller är ni redo att ta steget till en sundare arbetsplats? Ring oss så tar vi tillsammans fram en lösning som tjänar era unika behov.


Kontorsstädning för en optimal arbetsplats i Åkersberga

För oss här på CaMa Service är renlighet på arbetsplatsen en självklarhet och står här därför också redo med produkter och verktyg för att vara till er hjälp. Vi vet vad en kontorsstädning kan göra för både personal och företags framtid och låter fördelarna här nedan tala för sig själva:

  • Ert varumärkes image och värde stärks.
  • Prydliga kontor leder till att era kunders förväntningar uppfylls och att deras förtroende för er ökar.
  • Era anställdas engagemang och produktivitet kommer att förbättras.
  • En bra arbetsmiljö leder till friskare och mer kompetent arbetskraft överlag.
  • Ni kommer tydligt att visa på att ni som framåtsträvande företag tar ert sociala ansvar på allvar.
  • Allt som allt så kommer er verksamhets lönsamhet att kunna nå upp till helt nya höjder.

När ni anlitar oss för att rå om era kontor så kan ni vara säkra på att ni kommer att få kvalitet i alla led. Samtliga av våra medarbetare arbetar noggrant med din som kund i centrum och det är enbart dina behov som styr hur vår städning hos dig ska se ut. Vi dammsuger och skurar golv, torkar och dammar av era fria ytor, ser över era hygienutrymmen och säkerställer så att era kontor alltid befinns i presentabelt skick.


För renare arbetsplatser i Åkersberga

För tillfället består vår kundkrets av flertalet nöjda företag i och runt om Åkersberga som alla genom oss har fått en trevligare arbetsmiljö och optimala förutsättningar för sitt dagliga arbete. Det är ni själva som styr över hur ofta ni vill ha vår hjälp och vilken omfattning ni önskar. Oavsett om det innebär veckovis, dagligen eller enbart vid större behov så kommer vi att set till så att ni får en kontorsstädning som gynnar hela ert företag.

Vi vet vad en kontorsstädning för er i Åkersberga skulle kunna göra för er och är ni nyfika på att se resultatet så hör av er till oss. Tillsammans formar vi en lösning som passar er så att också er arbetsplats blir en plats där man trivs.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.