08-684 093 43

Kontorsstädning på Östermalm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

 

Kontorsstäd för företag på Östermalm

Förtjänar vi inte alla att få arbeta på en plats där vi trivs, där vi har alla möjligheter till att må bra och de rätta förutsättningarna till att utföra vårt arbete med absolut bäst resultat? På CaMa Service ser vi fördelarna som följer med en fräscha kontorsmiljöer och tycker därför också att kontorsstädning bör vara en självklarhet för alla.

Söker ni efter ett sätt till att visa era anställda lite extra uppskattning på eller skulle ni vilja veta mer om vad optimala kontorslokaler skulle kunna göra också för er så tveka inte utan ring oss. Vi kan ge er personal en plats de trivs på och hela er verksamhet en rejäl skjuts framåt. Allt detta till alltid anpassade och förmånliga priser.


Kontorsstädning från CaMa Service

Stärkta varumärken, ökad produktivitet, socialt ansvar och tydligt engagemang. Rena kontorsmiljöer är värdefulla för er alla på samtliga plan. Trivseln ökar, kreativiteten och produktiviteten höjs, era kunders och affärspartners förtroende och intryck bättras på och i längden innebär detta tillsammans ökad lönsamhet och ett stabilare företag överlag. Professionell kontorsstädning är faktiskt en sådan sak som bör prioriteras av samtliga framåtsträvande företag och ses som en självklar post i ens löpande investeringar.

När ni ber oss på CaMa Service om hjälp så kommer ni vid alla tillfällen att få en professionell och presentabel miljö att vistas i vart de anställda trivs och som imponerar på era besökare. Vi erbjuder er alla på Östermalm anpassningsbara tjänster formade efter era behov och era lokalers förutsättningar. Dagligen, en gång per vecka eller månadsvis bestämmer ni. Vi i vår tur tar med oss materialet och kunskapen som behövs för att ge er en bättre arbetsmiljö.


Söker ni kontorsstädning på Östermalm?

Hur skulle vi kunna hjälpa er med att förbättra er arbetsmiljö?

Efter att ha arbetat professionellt med kontorsstädning i flera år så kan vi också garantera er alla hjälpen som uppnår era specifika mål. Vi vet av erfarenhet vad riktigt skicklig kontorsstädning kan göra för företag oavsett bransch och är nu givetvis också sugna på att få visa er. Ring oss så formar vi en lösning redan idag och ser till så att också ert företag på Östermalm får sig en rejäl skjuts i rätt riktning.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.