08-684 093 43

Städfirma på Lidingö

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma på Lidingö

Har ni svårt att få veckans timmar att räcka till och tvingas gång på gång låta städningen lida så är ni definitivt inte ensamma. Under alla våra år som aktiva inom branschen har vi hjälpt mängder av människor och företag med just samma känsla inom sig för att skapa ordning och underlätta i deras vardag. Vi vet av erfarenhet hur tidskrävande och ansträngande städningen kan vara och erbjuder därför omfattande städtjänster till alla er på Lidingö som behöver vår hjälp. Med erfarenhet och kunskap i ryggen och redskapen som krävs tar våra engagerade medarbetare hand om städuppdragen ni själva inte har tid eller ork till att ta er an. Vi vet vad städade miljöer gör för de som vistas där och anser att alla ska ha rätt till den trivsel och ro som de ger.

Hur kan vi som städfirma hjälpa också er? Låt oss få höra om er önskemål och därefter ta fram en lösning som tar er hela vägen dit.


Med en städfirmas professionella hjälp

Det var inte länge sedan som vår hjälp klassades som onödig lyx för rikare i samhället men idag vet man bättre än så. Fler och fler väljer att ta in vår kunniga hjälp för att göra livet enklare och för att få livet att gå ihop. Medans vi tar oss an era smutsiga golv och fläckiga ytor kan ni lägga all er värdefulla tid på det ni värdesätter mer. Vi är mycket stolta och nöjda över den kundkrets och det rykte vi har idag men är också redo att växa och ta oss tillsammans till nästa nivå.

  • Ni får mer tid över till annat.
  • All er ångest och stress över städningen som aldrig blir av blir ett minne blott.
  • Vi städar effektivt och grundligt då det passar er så att ni kan återvända till rum där ni trivs som allra bäst.

Lägg städningen på hyllan en gång för alla och låt oss dra det tyngsta lasset åt er.


Breda tjänsteutbud för er på Lidingö

I vår kundkrets idag finns allt ifrån privatpersoner till företag och bostadsföreningar som alla förstått fördelen med professionell städhjälp utifrån. Oavsett om det är punktinsatser då behovet är som störst eller löpande allomfattande lösningar ni söker så har vi kapaciteten som krävs för att ge er det rätta för er. Hemstädning, putsning av fönster, rengöring av trapphus och butiker eller en hjälpande hand med era kontor. Vi vet vad som ska göras och hur det ska bli gjort på bästa sätt.

Söker ni löpande städhjälp för framtiden så är vår abonnemangsstädning lösningen för er. Med abonnemang tecknat hos oss kommer ni regelbundet att få tillgång till vår hjälp kontinuerligt på överenskommet datum och vi försöker se till så att tjänsterna alltid utförs av samma person. Något som vi hoppas ska kunna skänka ytterligare trygghet till dig som kund hos oss.


Hur kan en erfaren städfirma hjälpa er?

Söker ni efter en trygg, effektiv och engagerad firma för er städnings skull så har ni kommit rätt. Vårt goda rykte är kvittot på vår kunnighet och vi arbetar hårt för att överträffa kunders förväntningar dag efter dag. Nu är vi nyfikna på att höra om vad vi skulle kunna göra för er på Lidingö. Kolla runt lite här eller hör av er direkt och beskriv vad ni behöver från oss. Vi ser sedan till att anpassa en lösning just för er. Tillsammans gör vi Lidingö ännu vackrare.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Lidingö

Vill man njuta av vacker natur och givande fritidssysslor utomhus så är Lidingö platsen där allt det blir möjligt. Vi på CaMa Service anser dock att våra innemiljöer bara vara minst lika viktiga och ger därför er alla en chans till att låta skönheten återspeglas även inomhus.

I över 10 års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner vid flytt och städ och har det som krävs för att ge också er på Lidingö det ni behöver. Hos oss är ni alltid i trygga händer och garanterade fläckfria och smidiga resultat oavsett då det rör er flytt eller era städuppdrag.

Ingen kund är den andra lik och vi är måna om att behandla alla uppdrag som unika. För att ni alla på Lidingö ska kunna få det där som ni behöver av oss så håller vi vår tjänster både tillgängliga och flexibla. Det vi kan erbjuda er och som får oss att stå ut är möjligheten till allomfattande tjänster där allt inom flytt och städ ingår. Vi kan bistå med hjälp för att underlätta i er flytt från dag ett och med vår egna städfirmas hjälp kommer rummen och lokalerna ni vistas i alltid vara optimala och presentabla.

Att anlita oss är enkelt och prisvärt. Vi arbetar lyhört för att ge er det ni söker och lämnar alltid våra uppdrag fulländade så som vi själva skulle vilja ha dem. Skulle ni vilja veta mer om oss eller våra tjänster så ring direkt och låt oss presentera det vi gör. Passa också på att berätta om vad ni som boende på Lidingö skulle vilja ha från oss och låt oss ge er en lösning som passar.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.