08-684 093 43

Städfirma i Nacka

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Nacka

Känner ni att tiden inte riktigt räcker till så är ni definitivt inte ensamma. Många därute känner av att hur de än pusslar och pular med sitt späckade schema så blir städningen där hemma eller på arbetet ändå lidande.

Som professionell städfirma med flera års erfarenhet inom branschen vet vi hur tidskrävande och stressigt städning kan va och arbetar därför dagligen för att underlätta för boende i och runt om Nacka. Vi vet vad fräscha och rena miljöer gör för de som vistas där och hur våra städtjänster både kan öka välbefinnande och produktivitet. Nu hoppas vi på att också få sprida mer av vår vetskap vidare.

Hör av er redan idag och berätta om vad våra duktiga städare skulle kunna göra för just er i Nacka för att göra dagarna något enklare. Ta del utav vårt anpassade kostnadsförslag och låt oss ge er en städlösning som svarar på era önskemål. Tillsammans kommer vi att kunna sätta guldkant på er vardag.


Med hjälp från en professionell städfirma

För inte alls så länge sedan så ansågs en städfirmas hjälp som enbart onödig lyx skapad för de rika i samhället. Idag vet man dock bättre än så och det är fler än någonsin som efterfrågar våra tjänster. Fler och fler har insett fördelarna med att ta in städhjälp utifrån och vi är glada över att kunna hjälpa till. Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att skapa de där rogivande hemmen som alla drömmer om, arbetsplatserna som skapar trivsel hos de anställda och butiker och trapphus som bjuder in. Vi har också det vi behöver för att få era fönsterrutor glasklara igen. Givetvis kan vi även åta sig även mindre uppdrag så som strykning, utgång med er hund, tvätt och mindre inköp om så önskas

Fördelarna som talar för sig själva:

  • Ni kommer att få mer tid över till annat.
  • Ångest och stress över städningen som aldrig blir av hålls på långt avstånd.
  • Vi har vad som krävs i form av både redskap och insikt för att ta oss an vad ni än ger oss i uppdrag.

Släpp den krävande städningen en gång för alla och ägna mer utav din vakna tid på sådant du värdesätter mer. Medans du tar det lugnt, umgås med nära och kära eller ägnar dig åt någon givande hobby så ser vi till så att dina rum blänker in i minsta vrå.


Ett brett utbud för Nackas behov

Oavsett om ni behöver hjälp för stunden eller söker långsiktiga lösningar så kan vi hitta hjälpen som passar just er. Ring oss när behovet är som störst eller låt oss besöka er med regelbundna former genom att skriva upp er för vår abonnemangsstädning. Med ett abonnemang hos oss kommer samma medarbetare från oss att besöka er samma datum eller tid löpande i framtiden så att ni kan lägga städningen helt åt sidan och ändå njuta av rena resultat.

Tryggt, säkert, enkelt och prisvärt. Precis så som vi hade velat ha det.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Nacka

De senaste åren har befolkningstillväxten legat på omkring 1 700 personer per år och framtidsprognoserna ser om än ännu ljusare ut än så. Givetvis vill också vi på CaMa Service få ta del av kommunens tillväxt och utveckling och står därför här redo med professionella tjänster och stort engagemang. I flera år har vi hjälpt boende i och runtomkring Nacka med att effektivisera deras flytt och avlasta för dess städning. Vi drar det tyngsta lasset åt er i Nacka då det behövs så att ni i er tur kan lägga mer tid och fokus på sådant som ni värdesätter mer.

Det vi har att erbjuda er och som får oss som städ- och flyttfirma att sticka ut i mängden är helhetslösningar som inkluderar allt inom städ och flytt. Vi vet hur betungande de bägge uppgifterna kan va och arbetar varje dag för att göra dagen och livet enklare för både individer och företag. Alla bör ha rätt till en smidigare och renare vardag och vi har vad som kärvs för att ta er dit.

Nu är vi nyfikna på att höra vad vi skulle kunna göra för er i Nacka. Från våra medarbetare kan ni alltid räkna med 110% engagemang och vi ser till så att ni alltid kan vara trygga med oss. Vi är försäkrade, erbjuder er alla kvalitetsgaranti och arbetar givetvis varsamt och noggrant med respekt för er och för er egendom. Bekanta er med våra tjänster här eller ring oss direkt och låt oss presentera vad vi kan och vad vi redan gör för mängder av nöjda kunder. Tillsammans gör vi Nacka vackrare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.