08-684 093 43

Städfirma på Östermalm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma på Östermalm

Börjar orken att tryta eller är det tiden som inte riktigt räcker till för att ni ska kunna ta er ann smutsen som samlar sig i era hörn och fläckarna som misspryder era fönster? Som erfaren städfirma kan vi garantera att ni är långt ifrån dom enda. I flera år har vi levererat professionella städtjänster åt privatpersoner liksom företag av alla dess slag som inte på egen hand lyckats få städningen under styr. Allt för att de i sin tur ska kunna fokusera sin värdefulla tid till annat som för dem känns viktigare och nu vill vi vända oss till er på Östermalm för att höra mer om vad också ni skulle behöva. Ring redan idag och delge oss ert drömscenario så ska vi se till att forma en anpassad lösning som passar.


En professionell städfirma kommer att göra skillnad

Visst finns det väl roligare saker att lägga sin vakna tid på än städning, men alla vet vi också hur bra vi mår med ordning och redo omkring oss både då det gäller i hemmet och på jobbet. Fördelarna som följer med professionellt utförd städning är flera och för många rent av ovärderliga.

  • Man kan glömma ångesten som kommer smygandes på grund av städningen som aldrig blir av.
  • Man får en möjlighet till att visa sina anställda lite extra uppskattning genom miljöer optimala för deras välmående..
  • Man får njuta av städningens alla fördelar utan att lyfta ett finger.
  • Man får mer tid och ork över till annat.

Förtjänar inte alla lite extra lyx i sin vardag?


Städhjälp för er på Östermalm

På CaMa Service arbetar vi dagligen hårt för att skapa trivsamma hem, för att optimera arbetsmiljön på stora liksom små kontor och rengöra fastigheters trapphus tills de strålar och ger oavbrutet positiva intryck. Vi besitter alla även kunskapen och kapaciteten som krävs för att också se över er butiks alla ytor eller leverera effektiv fönsterputsning som låter ljuset träda in till minsta vrå. Det är era behov som sätter upp samtliga av våra gränser och vi i vår tur håller oss alltid tillgängliga med flexibla tjänster så att ni på Östermalm kan få allt det ni ber oss om.

Allmänt om flytt- & städtjänster på Östermalm

Vackra byggnader, luxuösa shoppingområden och glittrande vattenvyer längs strandvägen. Östermalm är helt klart en stadsdel som knappast saknar någonting. Här går att finna något attraktivt för allas våra sinnen och vi på CaMa Service är gärna med och bidrar till skönheten och enkelheten. I över tio års tid har vi levererat effektiva och underlättande flytt- och städtjänster åt privatpersoner liksom företag oberoende av bransch och törs därmed också kalla oss proffs. Vi vet hur vi ska bemöta er allas behov och har kapacitet och kunskap nog för att uppfylla er allas önskemål på Östermalm. Vill ni ha prisvärd och effektiv hjälp till en renare vardag eller engagerad hjälp till er flytt? Kontakta oss så formar vi en unik lösning för er.

Att flytta är alltid ansträngande och städning kräver också den både tid och energi. När vi en gång startade vår verksamhet så var det med en förväntan om att kunna få finnas där och underlätta i stressade människors vardag och ge dem mer tid över till annat. För flyttande kan vi finnas där vid deras sida från dag ett tills de slutligen är på plats och med omsorgsfullt framtagna städtjänster får privatpersoner ett mindre stressfyllt liv och företag kan fokusera mer på sin verksamhet.

Står ni i planeringstider inför en flytt eller har ni svårt att få in städningen i ert redan pressade veckoschema? Ring då oss eller fyll i vårt kontaktformulär här nedan så återkommer vi snabbast vi kan med en lämplig lösning. Ni bestämmer omfattning och frekvens på vår hjälp. Vi står för arbetskraften och tiden. Smidigt, effektivt och prisvärt.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.