08-684 093 43

Städfirma i Södertälje

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett städfirma i Södertälje

Att vi som människor trivs bättre i vackra miljöer är väl knappast någon hemlighet, men tyvärr så blir tidsnöden för många allt för stor och till följd utav detta blir också städningen lidande. Känns det igen? Ring då oss på CaMa Service så ser vi till att överta ansvaret åt er. Vi har tid, vi har ork och framförallt så vet vi hur vi ska skapa de där optimala rummen för just er.

Rena fönster, ett fräschare hem, en bättre butiksatmosfär, kontor som uppskattas eller bara enkelhet i största allmänhet? Oavsett vad ni som privatpersoner eller företag förväntar er av oss så kommer vi att kunna leverera det till er på proffsigt och prisvärt sätt.

Vänta inte utan låt oss ta del av er önskan redan idag! Tillsammans förgyller vi Södertälje.


Professionella städtjänster i Södertälje

– Hemstädning för de som behöver en hjälpande hand för att lösa vardagspusslet.
– Kontorsstädning som höjer er personals trivselnivåer för att således också öka deras produktivitet och engagemang.
– Fönsterputsning efter konstens alla regler för resultat som håller längre.
– Butiksstädning för optimala försäljningsmiljöer.
– Trappstädning som skapar positiva intryck och sänker riskerna för olycka.

När ni använder er utav en professionell städfirma i Södertälje för att ta över ansvaret för era städuppdrag så kan ni förvänta er mängder av fördelar. Det är förmodligen först nu som ni ser hur mycket tid er städning slukat från er vardag, hur mycket ork ni lagt på att hålla rent och skillnaden mellan professionella och slentrianmässiga städresultat.

CaMa Service i Södertälje

När ni anlitar oss på CaMa Service så kommer ni alltid få samma professionella städning till svar. Vi har städat kontinuerligt åt kunder i över tio år och vet att städningen vi levererar är bra över det vanliga. Med professionella redskap och de allra senaste rengöringsmetoderna får vi fram ett resultat som inte en oerfaren kan få. Fönstren förblir strålande längre, golven återfår sin forna glans och inga delar glöms eller göms som förstör ett rent intryck.

Kundnöjdhet och trygghet är två viktiga begrepp för oss och vi arbetar dagligen hårt för att upprätthålla dem bägge. Med unikt formade tjänster till alla städuppdrag kan vi nå förväntningarna från er alla. För trygghetens skull är vi givetvis fullt försäkrade via Trygg-Hansa och när vi lämnar er så gör vi det självklart med trygghetsgaranti.

Flexibelt, effektivt och tryggt. Det vi ger är städning som vi skulle velat ha det.


Ring oss redan idag

Skulle ni också vilja slippa städningen och lägga er värdefulla tid på sånt som ni tycker är bra mycket roligare? Vi älskar vårar jobb och tar mer än gärna över ansvaret. Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret som ni hittar här nedan så återkommer vi så snabbt vi bara kan med en riktat bra lösning.

Vi ser till så att ni kan trivas.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.