08-684 093 43

Städfirma i Sollentuna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Sollentuna

Känner ni precis som många andra att dygnets 24 timmar inte riktigt räcker till och att det därmed allt som oftast är en städning som blir lidande? Med vår professionella hjälp kan ni släppa allt vad städning heter och fortsätta med att fylla era liv av sådant som betyder mer samtidigt som ni njuter av rena miljöer hemma och på jobbet.

Det var med en tanke om att kunna underlätta i människors liv som vi en gång startade vår verksamhet och vi är stolta över vår nöjda kundkrets och det vi som städfirma dagligen utför. Med kunskap och erfarenhet hjälper vi mängder av företag och privatpersoner till en renare vardag och vi vill nu mer än gärna höra vad vi också kan göra för er i Sollentuna. Hör av er och låt oss ta del av era drömmar. Låt oss sedan tillsammans forma en lösning som matchar och sätter guldkant på tillvaron.

Att anlita oss på CaMa Service är både enkelt, effektivt och prisvärt.


Med en kunnig städfirmas hjälp

Lägg er vakna tid på annat och slipp stressen som framkallas av dammiga hörn och fläckiga ytor.

Genom att anlita oss kommer ni få mer tid över till annat och slippa känna ångest över städningen som aldrig blir av. Vi kan skapa hem för återhämtning, kontor där era medarbetare trivs, butiker som säljer och entréer och trappuppgångar som välkomnar på största varmaste vis. Här är inga uppdrag för stora eller för små och det är endast era behov i Sollentuna som sätter gränser.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi lovar samtliga av våra kunder fulländade resultat. Vi kan själva ta med oss vad vi behöver och arbetar alltid med medel och material som inte skadar varken människa eller miljö.

För inte alls så länge sedan ansågs städhjälp som en överdriven lyx enbart för de rikare i samhället men så är inte längre fallet. Fler och fler har insett fördelarna med vår professionella hjälp och vi hoppas innerligt på att få visa dem också för er i Sollentuna.


Vi skapar skönhet i Sollentuna

Vi putsar era fönster, städar upp i era hem, skapar optimala miljöer på arbeten och i butiker samt rengör trapphus och entréer utifrån era behov. Hur ofta ni behöver vår hjälp eller när bestämmer ni. Våra prisvärda tjänster är alltid unikt formade utifrån kundens önskemål oavsett om det handlar om mindre punktinsatser eller allomfattande städ.

Är ni en av alla de som vill kunna släppa städningen helt framöver så kan abonnemangsstädningen vara något för er. När ni tecknar ett abonnemang hos oss kommer ni med säkerhet att få er önskade hjälp på samma tid och dag regelbundet framöver. Vi ger er då också den extra tryggheten i att alltid så långt det går sända samma person för att få jobbet gjort.


Hur kan vi som städfirma hjälpa er?

Vi har hjälpt mängder av privatpersoner och företag med städ under flera års tid och vet hur vi skänker lugn och trivsel till människors liv. Kika runt här på vår sida eller ring oss idag så att vi kan hitta en lösning som matchar era behov och ert schema. Ta del av vårt anpassade kostnadsförslag och ge er själva lite lyx i er vardag tillsammans med oss.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Sollentuna

Sollentuna. Kommunen med de stora ambitionerna som arbetar hårt för att skapa en plats optimal för både människa och natur. En kommun som konstant går framåt i sin utveckling och som precis som oss också har ökad hälsa och trivsel som två primära mål.

Vi på CaMa Service arbetar dagligen för att hjälpa människor till en enklare och trevligare vardag och genom våra omfattande städ- och flyttjänster har vi redan hjälpt mängder under flera års tid. Det vi har och som skiljer oss från många andra inom branschen är möjligheten till att ge våra kunder helhetslösningar speciellt formade för just dem med allt inom flytt och städ inkluderat. För flytten kan vi bistå med vår hjälp från dag ett tills det att ni är på plats och därefter tar mer än gärna också vår egen städfirma vid. Genom prisvärda och flexibla tjänster ser de till så att hem och kontor är och förblir i perfektion.

Vad skulle en erfaren flyttfirma och professionell städfirma kunna göra för er i Sollentuna? Vi vet vad rena och fräscha miljöer gör för alla de som vistas där och vill mer än gärna också få visa er. Hör av er till oss och låt oss få veta hur era dagar skulle kunna förenklas. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller tillfälliga punktinsatser av oss så kommer vi med engagemang och erfarenhet kunna ge er vad ni söker på ett både tryggt och effektivt vis.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.