08-684 093 43

Städfirma i Stockholm

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Stockholm

Känner ni liksom mängder av andra boende i och runt om Stockholm att det är svårt att få dygnets  24 timmar att räcka till? Vi lever idag i ett samhälle där alla måsten hopar sig tätt kring de flesta utav oss vilket i sin tur allt som oftast leder till att städningen blir lidande. Familjen, jobbet och fritiden tar upp all vaken tid och man varken hinner eller orkar ta sig an de där dammtussarna i hörnen och fläckarna på fönstren oavsett om man vill det eller ej. Det är för alla er som känner så som vi på CaMa Service en gång startade vår verksamhet. Vi vet hur stressande och tidskrävande städning kan va och vill finnas här till er hjälp så att ni kan släppa städningen en gång för alla och ägna er tid åt sådant som verkligen betyder.

När ni anlitar oss som professionell städfirma i Stockholm kommer ni alltid att garanteras ett klanderfritt resultat av högsta kvalité. I flera års tid har vi assisterat och hjälpt både privatpersoner liksom företag, föreningar och fastighetsägare med deras städuppdrag för att underlätta och sätta guldkant på deras vardag. Vi har alla rätt kompetens och en vinnande inställning till det vi gör för att kunna garantera alla våra kunder det absolut bästa för dem.

Vill ni veta mer om vad vi som professionell städfirma skulle kunna göra också för er så kontakta oss. Berätta om era behov och önskemål och låt oss sedan i vår tur få återkomma med en lösning som vi tror ska lämpa sig för er i Stockholm.


Professionell städfirma gör jobbet snabbt och rätt

Fördelarna med att anlita en professionell städfirma i Stockholm är många och med våra förmånliga priser så kan fler ta del utav dem och njuta av fläckfria städade resultat. Vi vet vad rena miljöer kan göra för underverk och anser att det är något som alla förtjänar att uppleva. Därför så är det också både enkelt och lönsamt att anlita oss på CaMa Service för städhjälp av alla dess slag. Vi håller oss flexibla och tillgängliga för att kunna ge samtliga individer precis det som de behöver för att uppfylla sina behov och arbetar effektivt med kvalité och service som ledord för att ta vår städning dit.

Vi låter fördelarna med att anlita en städfirma tala för sig själva:

  • Med en städfirmas hjälp kommer man att spara in på ovärderlig tid. Tid som man istället kan lägga på sin familj, sina vänner eller fritidssysslor som man finner större glädje i.
  • De som hjälper en med ens städuppdrag är alltid erfarna och utbildade nog till att göra jobbet efter konstens alla regler. Inget lämnas åt slumpen och inget lämnas utan att vara fullgjort. Oavsett vad det är för förutsättningar som städarna ställs inför så kommer de att veta hur de ska hanteras och ha redskapen och kunskapen som krävs för att få det gjort på lämpligast möjliga vis.


Ett brett utbud för er i Stockholm

Med vår hjälp kan vem som helst få den där städade och rogivande oasen till hem som de drömmer om och arbetsplatser med optimala förhållanden för produktivitet och trivsel. Inga fönster lämnas fläckiga eller smutsiga efter att våra duktiga fönsterputsare tagit sig an dem och samtliga trappuppgångar runt om i Stockholm ger positiva intryck efter att vi varit där.

Hemstädning, kontorsstädning, fönsterputs, städning av trapphus och entré och butiksstädning utifrån behov och krav.

Målet med vår verksamhet är att fungera som en helhetslösning inom städ för samtliga som behöver vår hjälp och har därför också fyllt vårt utbud till bredden av professionella tjänster. Oavsett om man anlitar oss i form av privatperson eller för sitt företags räkning så ska man kunna få den hjälp man behöver och önskar sig. Inget behov är därtill för stort eller för litet för oss att ta oss an och vi går alltid in med samma professionalism och engagemang idet vi åtar oss. När våra kunder är nöjda med det vi utfört, det är då också vi kan vara det samma.

Om ni är intresserade utav en mer kontinuerlig hjälp som tillåter er att lägga all städning helt på hyllan så är vårt städabonnemang lösningen för er. Genom vårt abonnemang så kommer ni att få överenskommen assistans regelbundet även framöver på samma dag och samma tidpunkt och till största mån utfört av samma person / personer. På så vis kan ni också vara trygga i att resultatet blir det samma varje gång när ni anlitar vår städfirma.


CaMa Service gör ert liv enklare

Vad skulle ni behöva för att få mer tid över till annat eller för att förbättra era miljöer för högre trivsel?

Vi vet vad vi kan göra för er runt om i Stockholm men är nu också nyfikna på att höra era unika drömmar och önskemål. Oavsett om det handlar om enstaka punktinsatser eller löpande ingripanden så lovar vi att göra vårt yttersta för att toppa era förväntningar.

Kika runt här på vår sida och läs mer kring de olika tjänsterna vi har eller ring oss direkt och låt oss beskriva närmre vad vi kan och vad vi gör för vår redan nöjda kundbas.

För att kunna ge er alla det där lilla extra som just ni behöver så formar vi alltid alla våra städlösningar utifrån era egna behov och förväntningar på oss. Vi är flexibla för att kunna hålla oss tillgängliga efter era tider och lyhörda för att anpassa assistansen utifrån era förutsättningar och krav. Utifrån era önskemål så kan vi också utföra även tvätt, strykning, lättare inköp av sådant ni behöver eller utgång med hund. Det är ni som har ett behov och vi arbetar hårt för att uppfylla vart och ett utav dem.

Våra nöjda kunder och vårt goda rykte är kvittot vi har på våra medarbetares stora effektivitet och något som vi är stolta över och arbetar hårt för att vidga och behålla. Låt oss visa vad vi kan även för er. Tillsammans kan vi hitta en väg där städningen inte längre blir ångestfylld utan endom givande.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Stockholm

Stockholm – Vår vackra huvudstad med sin rika natur och praktfulla läge mittemellan Mälaren och Östersjön. Skulle ni också vilja få mer tid över till att spendera längs med strandpromenader eller i någon utav de vackra parkerna? Hör då av er till oss på CaMa Service och spara in på er värdefulla tid. Vi är en flytt- och städfirma i Stockholm men över 10 års erfarenhet inom branschen med fokus på god service och kvalité. Ring oss redan idag och beskriv hur vi skulle kunna underlätta i er vardag och skänka er mer glädje till livet.

På CaMa Service utför vi allt inom städ och flytt genom unikt anpassade och prisvärda lösningar. I vårt professionella utbud av tjänster kan vi idag därtill också presentera magasinering. Det som därmed skiljer oss från många andra inom vår bransch är möjligheten till att leverera er allomfattande helhetslösningar där effektivitet och kvalitet alltid står i fokus. Att anlita oss är enkelt och aldrig onödigt dyrt. Vi erbjuder er helt enkelt allt vi gör precis så som vi själva hade velat ha det.

Hur skulle vi kunna hjälpa just er i Stockholm för att säkra upp och effektivisera er flytt eller göra era inomhusmiljöer optimala? Idag består vår kundkrets av allt ifrån privatpersoner och företag inom alla des branscher till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som alla tar del av fördelarna man får med hjälp utifrån. Låt oss skänka samma glädje och ro även till er. Tillsammans kan vi stärka skönheten som genomsyrar Stockholm och göra vår älskade huvudstad till den perfekta platsen för oss alla.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Stockholm – Skåne Skåne – Stockholm
Varannan helg

Stockholm – Göteborg Göteborg – Stockholm
Varannan helg

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2017 CaMa Service AB. All rights reserved.