08-684 093 43

Städfirma i Täby

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma i Täby

Springer dagarna iväg och gör det svårt för er att få tiden att gå ihop? Låt inte er städning bli lidande utan anlita oss på CaMa Service. Vi vet hur svårt det kan va att klämma in de olika städmomenten i ett redan pressat schema och erbjuder er alla därför omfattande tjänster som tillåter er att lägga all er städning åt sidan. Vi vet vad fräscha och rena miljöer gör för människans trivsel och produktivitet och är nu redo att också visa er i Täby.

Ring oss och låt oss berätta mer om vad vi kan göra för er. Delge alla era önskemål och behov och låt oss i vår tur ta fram en anpassad lösning som matchar.


En städfirma för er i Täby

Det var inte alls länge sedan som man klassade våra tjänster som onödig lyx men idag vet man bättre än så. Vi hjälper dagligen kunder av alla dess slag, både privatpersoner och företag till en renare vardag och ser till så att deras tid går ihop. Vi vet hur man skapar rogivande hem, hur man tar kontorsmiljöerna till en lönsammare nivå och vad som krävs för att göra trapphus och butiker mer välkomnande. Lägg städningen på hyllan en gång för alla och låt oss ge er i Täby mer tid över till annat. Vi tar med oss de verktyg som behövs för att genomföra jobbet och givetvis är alla medel vi använder oss utav godkända samt snälla mot både människa och miljö.

  • Slipp stressen och ångesten över städningen som aldrig blir av.
  • Njut av fördelarna som ordnade och städade miljöer för med sig.
  • Få mer tid över till annat.

Fördelarna med att anlita en professionell städfirma är många.


Breda och flexibla tjänster för er

Vi städar era hem, optimerar era arbetsmiljöer och ser till så att era trapphus och entréer bjuder in och skänker positiva intryck. Med vår butiksstädning kommer era butiksytor alltid att hållas presentabla och fönsterputsningen som vi kan leverera er bringar ljus in i minsta vrå. Om så önskas så kan vi också erbjuda oss att utföra även mindre tilläggstjänster så som exempelvis strykning, tvätt, utgång med era djur samt lättare inköp. Det är era behov som sätter gränser och vi håller oss flexibla och tillgängliga för att kunna ge er det just ni i Täby behöver.

Idag består vårt kundnät av allt ifrån privatpersoner till företag av varierande storlekar. Vi anpassar våra städlösningar utifrån samtligas behov och arbetar alltid lyhört med kunden i fokus. Oavsett vad ni ber oss om eller vilka ni är så kan ni dock förvänta er kvalitet i samtliga led. Det är när våra kunder är nöjda med oss som också vi kan känna stoltet i det vi gör.


Hur kan en städfirma hjälpa er?

Fundera på vad ni skulle kunna behöva för att göra livet enklare och hör sedan av er till oss. Låt oss ge er ett anpassat kostnadsförslag som svar samt en lösning som vi tror kan passa. Hur ofta ni sedan vill ha oss på besök bestämmer ni. För er som söker långsiktiga lösningar så har vi städabonnemang som säkerställer regelbunden städhjälp samma tid och dag framöver utförd utav samma person.

Allmänt om flytt- & städtjänster i Täby

Täby är en av de stadsdelarna som växer snabbast utav dem alla. Föga förvånande med tanke på närheten till skärgården och dess natursköna områden. Stadskärnan vidgas snabbt och vi på CaMa Service står här redo med rutin och kunskap bakom oss för att kunna hjälpa till. Med mer än 10 års erfarenhet inom branschen vet vi hur vi ska möta er allas behov. Oavsett vilka ni är eller vad ni söker för hjälp så kan ni alltid räkna med 110% engagemang från våra medarbetare och kvalité som resultat i alla led. Allt för att kunna minska stressen och lätta på trycket som idag ligger på era axlar.

Det vi gör för er i Täby inkluderar allt inom städ och flytt. Vi erbjuder er alla flexibla och prisvärda lösningar som ger er mer tid över till annat och högre livskvalité. Vad som skiljer oss ifrån mängder av andra verksamma inom vår bransch är inte bara vårt stora intresse utan också möjligheten till att erbjuda er alla större helhetslösningar. Vi kan finnas till hands vid er flytt från första dan och när ni sedan väl är på plats kan vår egna städfirma ta vid. Allt för att ni ska leva en skönare vardag.

Att anlita oss är aldrig svårt och inte heller onödigt dyrt. Vi arbetar lyhört och effektivt med kunden i fokus och lämnar aldrig något i ett skick annat än som vi själva skulle vilja ha det och känner oss stolta över. Nu är vi nyfikna på att få veta lite mer om er i Täby och hur vi skulle kunna hjälpa också er. Bekanta er mer med våra tjänster eller ring oss direkt så återkommer vi med en lösning utifrån era behov.

Tillsammans gör vi Täby ännu vackrare.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.