08-684 093 43

Trappstädning i Åkersberga

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Trappstäd i Åkersberga – Ge ett bra första intryck

Hur ser ditt trapphus ut idag? Det är lätt att glömma bort hur viktigt ett välstädat trapphus faktiskt är trots att det är just det som alla besökande möter först. Det är här det första intrycket byggs upp och som alla redan vet så är det omöjligt att påverka det i efterhand.

Sluta fundera över vilket intryck ert trapphus ger och anlita oss på CaMa Service för en ordentlig trappstädning. Vi ser till så att er ingång är och förblir precis lika inbjudande så att alla i sin tur kommer att få samma positiva känsla då de kliver in. Vänta inte utan hör av er redan idag och låt oss få berätta mer om vår trappstädning och vad vi kan göra som professionell städfirma efter 10 år inom branschen.


Effektiviteten hos oss på CaMa Service syns även i trapphuset

Idag har vi mängder av nöjda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i vår kundkrets men det finns plats för många fler som också vill ge sin trappuppgång det där lilla extra. Att anlita oss är enkelt. Du själv styr över vad det är du vill att vi ska göra och tack vare vår kunnighet och flexibilitet kommer vi sedan att snabbt kunna matcha era behov med en vettig lösning. Vi vet att inget städuppdrag liksom ingen kund är den andra lik och arbetar därför alltid fram skräddarsydda metoder för att uppnå bästa resultat och nå upp till samtligas förhoppningar. Att vara lyhörda, serviceinriktade och utföra alla våra uppdrag med proffessionalitet är en självklarhet och det är först när du är nöjd som vi kan bedöma uppgiften som utförd.

Exempel på vad som kan ingå i en trappstädning från CaMa Service:

  • Rengöring av golv, element, entrédörrar och hiss.
  • Torkning av räcken, lister, fönsterkarmar, armatur och sopnedkast.
  • Tömning av skrapgaller.
  • Borttagning av eventuell skadegörelse.
  • Vi kan också se till att hålla rent på anslagstavlor.

När vi är klara så lovar vi er ett trapphus som doftar nytt fritt från grus, fläckar och annat som sänker dess standard.


En inbjudande entré i Åkersberga

Kontakta oss på CaMa Service och berätta mer om dig själv, din fastighet och vad du har för förhoppningar inför en trappstädning av oss. Vi börjar med att kontrollera ert trapphus närmre och när vi sedan har vad vi behöver så återkommer vi med ett offertförslag för städningen. Samtliga trapphus ser olika ut i både storlek och form och vi är ytterst måna om att kunna skräddarsy en lösning och kostnadskalkyl överensstämmande med just ert behov.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via TryggHansa

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via TryggHansa, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Referensnr 250832853, kontaktperson Erik Källen

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2020 CaMa Service AB. All rights reserved.