08-684 093 43

Städfirma i Upplands Väsby

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett städfirma i Upplands Väsby

När dygnets timmar inte riktigt räcker till eller lusten och orken inte finns där så är det i nästan samtliga fall städningen som får bli lidande. Synd tycker vi eftersom vi av erfarenhet vet vad ordning och reda faktiskt gör för oss och våra olika miljöer. Känns det igen? Då kanske en komplett städfirmas tjänster är något även för er?

Söker ni efter en städfirma i Upplands Väsby med erfarenhet i ryggen och som levererar samma kvalitet vid varje städtillfälle? Med tio års erfarenhet i branschen och hängiven professionell personal kan ni vara säkra på att alltid levereras det bästa. Personlig service, flexibla och formbara tjänster liksom gynnsamma och trygga prisupplägg.

Alla behöver vi lite lyx i vår vardag. Låt oss på CaMa Service leverera den.


Vad kan en städfirma göra för er?

– Hemstädning som en del av lösningen på ert vardagspussel.
– Kontorsstädning som skapar trivsel hos era anställda och ökar dess engagemang och produktivitet.
– Fönsterputsning som håller era fönster strålande rena.
– Butiksstädning för den bästa försäljningsmiljön.
– Trappstädning som minimerar risken för olycka och oavbrutet skänker era besökare ett gott intryck.

Allt detta och mycket mer än så kan en städfirma leverera åt er så att ni får mer tid över till annat. Umgås med familjen, träffa några vänner eller bara slappna av och låt de som uppskattar städuppgifterna få rå om den.

Städtjänster för er alla i Upplands Väsby

Till följd av efterfrågan så är det egentligen inga problem att hitta en städfirma på marknaden idag, men för att få ut maximalt så kan det vara lönsamt att ändå välja aktör med omsorg. Tjänsterna dem alla mellan ser på många vis olika ut liksom också prissättningar och trygghetsavtal.

CaMa Service är ett komplett städföretag som levererat kunniga tjänster åt privatpersoner och företag i över tio år. Med allt ni kan tänkas behöva i form av städhjälp finns vi här för er alla i Upplands Väsby för att underlätta. Alltid flexibla era tider och med städning formad helt utefter era behov. Proffsigt, prisvärt och engagerat. Precis så som vi själva vill se vår städhjälp.


Hur kan vi hjälpa er?

Vi hjälper dagligen privatpersoner, organisationer,fastighetsägare och diverse olika företag med våra städtjänster och är oerhört tacksamma över att få finnas där och underlätta. Är ni nyfikna på vad en riktigt rutinerad och engagerad städfirma skulle kunna göra även för er så tveka inte utan ring oss redan idag! Ni kommer garanterat kunna hitta hjälpen ni söker bland våra breda städtjänster och med vår flexibilitet kommer vi snart hitta en matchande lösning.

Ring, maila eller skicka in era kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär. Tillsammans kommer vi längre.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.