08-684 093 43

Städfirma i Vallentuna

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Komplett städfirma i Vallentuna

Att människan trivs i ordning och reda är långt ifrån någon hemlighet. Dock så är det inte alltid våra levnadssätt tillåter just det då tidsbristen konstant är närvarande och låter städningen lida.

När tiden inte räcker till eller när ni helt enkelt bara skulle vilja lägga mer av er tid på något annat så finns vi på CaMa Service här. Vi har gott om tid och arbetar flexibelt för att alltid kunna ge er den behövda städhjälpen då ni behöver den. Inget är för stort och inga kunder är för små. Vårt engagemang är detsamma inför varje städuppdrag och vi tar oss an era önskemål både effektivt och kunnigt i samtliga led.

Hur kan vi hjälpa er i Vallentuna? Låt oss ta del av era problem och behov redan idag så ska vi se till att ta fram lösningen.


Med en städfirmas hjälp

– En hjälpande hand som tar en närmre lösningen av det oändliga vardagspusslet.
– Bättre städresultat som håller betydligt mycket längre.
– Optimala miljöer för alla att trivas och må bra i.
– Tid och ork att spendera på något annat.
– Lite extra lyx i vardagen.

Oavsett om det är hemma eller på arbetet så mår man bättre av att ha det rent och städat. Man blir inte bara mer harmonisk och gladare, man kommer också att kunna märka av det på hälsan, inte minst på företag med mindre sjuktillfällen till följd av färre förkylningar och annat.

CaMa Service i Vallentuna

Hemstädning, kontorsstädning, trappstäd, fönsterputsning och städning av butik. Vad är det ni söker efter?

När ni anlitar oss som städfirma för att ta hand om era städbestyr så kommer ni alltid erbjudas tjänster som matchar era önskemål och behov. Efter tio år i branschen vet vi hur unika alla våra kunder är och är därför måna om att alltid hålla oss flexibla och anpassningsbara för att tillgodose dem alla. Med allt ifrån punktinsatser till långsiktiga sammarbetslösningar uppnår vi maximal kundnöjdhet och oavsett hur stort eller litet projektet är så är engagemanget det samma liksom resultatets kvalitet. För långsiktiga kunder erbjuder vi således abonnemangsstädning som innebär samma städare till samtliga städtillfällen liksom förmånliga priser och kontinuitet..


Ring oss redan idag!

Alla kan behöva en liten extra guldkant till sin vardag och vi är städföretaget som kan leverera den. Vår kundbas består idag av både privatpersoner, organisationer och företag av alla dess slag som alla förstått vikten av städning. Ring, maila eller fyll i vår kontaktbegäran och ge oss möjligheten till att leverera riktig kvalitet även åt er.

Det är tillsammans som vi gör vardagen bättre.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.