08-684 093 43

Städfirma i Värmdö

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

En komplett städfirma på Värmdö

Vi kan väl alla komma överens om att städning inte är det roligaste uppgiften att lösa i vardagslivet? Det är svårt att få dygnets alla timmar att räcka till redan som det är, och att låta städningen bli lidande är inte så konstigt även om det ofta är viktigt för oss. Under våran verksamma tid så har vi träffat många kunder som haft behov av städhjälp just för att få vardagen att gå runt och få tid över till det som verkligen betyder. Vi vet av erfarenhet hur tids- och energikrävande det kan vara och vi vill underlätta för er här på Värmdö genom att erbjuda våra städtjänster. Våra medarbetare har stor kunskap och de bästa redskapen som krävs för att ta hand om alla typer av städuppdrag och dessutom lämna det bästa resultatet efter sig. Vi ger er en rogivande hemmamiljö, trivsam arbetsplats eller skinande trappuppgångar och entréer.

Hör gärna av er till oss på CaMa Service och berätta vad ni önskar för städhjälp så kan vi därefter tillsammans ta fram en lösning som passar er perfekt.


En städfirma som levererar den bästa kvalitén

Att ha ett städat hem eller komma till en ren arbetsplats är mer värt än vad man ibland tänker på. Det bidrar till trivsel och produktivitet samt att en hel del stress försvinner och man mår faktiskt extra bra. Fler och fler väljer att anlita oss för att unna sig ett enklare liv och mer tid åt familj och vänner. Fördelarna är många;

  • Ni får mer tid över till annat som faktiskt betyder.
  • All er ångest och stress över städningen som aldrig blir av blir ett minne blott.
  • Vi städar effektivt och grundligt då det passar er så att ni kan återvända till rum där ni trivs som allra bäst.
  • Vi erbjuder samma assistans vid varje tillfälle som ger er en trygghet i att alltid få samma resultat.

Lägg städningen på hyllan en gång för alla och låt oss dra det tyngsta lasset åt er.


Breda städtjänster för er på Värmdö

Vi hjälper alla typer av kunder som privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsföreningar. Oavsett om det är punktinsatser eller om man önskar abonnemangslösningar så erbjuder vi det ni önskar. Vi har kapacitet och kunskap inom alla områden som hemstädning, fönsterputsning, rengöring av trapphus och butiker eller en hjälpande hand på kontor.

Vi är en trygg, effektiv och engagerad städfirma för er trivsels skull och vårt goda rykte är kvittot på det. Vi arbetar ständigt med våra kunder och vill gärna överträffa era förväntningar för att ni alltid ska känna att vi ger det lilla extra. Kontakta oss om ni vill veta mer och beskriv gärna era behov så kan vi tillsammans göra Värmdö ännu vackrare.

Allmänt om flytt-& städtjänster på Värmdö

Det är svårt att inte lockas av Värmdös fina skärgård där båtarna åker in och ut för att njuta av den härliga atmosfären. En mysig plats att njuta av både restauranger såväl som naturen.
Vill ni kunna ägna mer tid åt annat och ta del av allt det fina som stadsdelen har att erbjuda? Då hjälper vi mer än gärna till med vårt stora utbud inom flytt och städtjänster. Låt oss ta hand om era trista och krävande städuppdrag eller överlåt det tunga flyttlasset till oss. Vi hjälper er gärna att få er vardag att gå ihop.

Alla behöver vi periodvis hjälp lite då och då även om man ibland får skenet av annat. Det är mänskligt att ta hjälp emellanåt för att unna sig mer tid åt annat och slippa stressen. Det är anledningen till att vi på CaMa Service finns här på Värmdö, för att underlätta i er vardag och ge er möjlighet att lägga er tid på mer betydelsefulla saker. Vi har kapacitet, kunskap och inte minst erfarenheten som krävs för att hjälpa er alla såväl privatpersoner som företag genom att erbjuda våra tjänster inom städ och flytt. Vi bidrar till en säkrare, smidigare och betydligt effektivare flytt på grund av alla våra hjälpmedel. Vi städar även era hem eller arbetsplatsen på ett professionellt och omsorgsfullt sätt för att leverera optimala resultat.

Ser ni värdet i mer tid åt annat i vardagspusslet så är vi rätt företag att anlita. Vi på CaMa Service skräddarsyr alltid våra kunders behov och önskemål för att kunna ge den bästa upplevelsen och möta alla förväntningar. Oavsett vilka ni är så kommer ni få en anpassad och prisvärd lösning som svar på det ni önskar. Ring och berätta om era drömmar så ska vi se till att ni inte ångrar er!

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.