08-684 093 43

Trädgårdsskötsel

Vi tar hand om er trädgård

Begär gratis offert

Please leave this field empty.
FlyttstädÖnskar du flyttstäd
Svar inom 12h

Trädgårdsskötsel

Drömmen om den perfekta trädgården lever inom generellt sett alla fastighetsägare. En välskött trädgård vart man kan koppla av, samla kraft samt som förgyller ens bostad liksom sprider en positiv och skön atmosfär till hela området. Det krävs dock både tid och energi liksom en hel del kunskap för att lyckas forma sin perfekta uteplats vilket tyvärr allt för ofta leder till att få lyckas förverkliga sin dröm.

Söker ni efter engagerad och kunnig trädgårdshjälp som kan göra om er tomt till kvarterets vackraste eller skulle ni bara uppskatta en hjälpande hand då ni själva inte riktigt kan eller hinner med? Oavsett vad det är som just ni behöver, punktinsatser eller allomfattande koncept, så finns vi på CaMa Service här för er redo att ta oss an ert trädgårdarbete. När ni anlitar oss så kan ni alltid känna er trygga i vetskapen om att alla moment blir utförda på bästa möjliga sätt utan risk för att träd eller andra växter kommer till skada. Våra trädgårdsmästare vet vad som ska göras för vackra och livfulla resultat samt hur de ska gå till väga för att få det utfört på rätt sätt. Vi hjälper er med att ge er trädgård den där lilla extra kärleken den förtjänar.


Professionell trädgårdshjälp som gör skillnad

Plantering, beskärning, häckklippning, lövkrattning, gräsklippning, ogräsrensning, bevattning och planering. Att rå om en trädgård är tufft och det är många moment som ska ses över och gås igenom för att få fram ett levande, hållbart och vackert resultat. Våren och sommaren kräver till exempel att gräsmattan klipps regelbundet och när hösten sedan kommer smygande så är det lövkrattningen som pockar liksom snöröjning om vintern. Därtill så brukar man i regel också ha häckar som ska trimmas för att förbli vackra och friska samt rabatter och andra växtarrangemang som i sin tur behöver rensas och hållas i ordning.

För att lyckas med sitt trädgårdsarbete och få det ordentligt gjort så krävs det inte bara att man har tillräckligt med tid till övers. Man behöver också ha tillräckligt med vilja och rätt sorts kunskaper till sin hjälp. Att beskära ett träd eller en buske på ett felaktigt sätt kan i värsta fall göra mer skada än nytta och om man inte tar hand om sina planteringar rätt så kommer de tyvärr inte heller att bli långvariga.
Exempel på trädgårdsarbete vi utför:

  • Konsultation och planering
  • Plantering av buskar, blommor och träd
  • Beskärning
  • Markberedning och gödsling inför säsong
  • Gräsklippning
  • Häckklippning
  • Ogräsrensning
  • Kantskärning av gräsmattor

Våra duktiga trädgårdsmästare har givetvis också en mängd tips och råd att dela med sig av kring hur ni fortsättningsvis kan ta hand om er trädgård och bibehålla dess inbjudande och ståtliga glans. Vi kan också komma till er på plats för konsultation och hjälpa er besluta kring ert kommande val av växter, planteringsplatser och organisering.


Kvarterets vackraste trädgård

Önskar ni er kvarterets vackraste trädgård eller bara en lugn och rogivande oas för soliga dagar och mysiga familjestunder? Oavsett vad det är som just ni fantiserar om så kan vi på CaMa Service forma och skapa drömtomten åt er. Vi älskar att arbeta ute i trädgården och ser mer än gärna till så att också ni får en tomt som förgyller ert hem och ger er mängder av trevliga stunder. Vi har specialkunskaper och erfarenhet som krävs liksom den tid eller det engagemang ni saknar. Oavsett tomtens storlek kommer vi att kunna forma den energigivande oas ni behöver.

Hör av er och beskriv närmre hur er trädgård ser ut idag och vad som behövs för att forma den plats ni drömmer om. Vi kan givetvis också hjälpa er med idéer och komma hem till er för en konsultation. Tillsammans tar vi fram den trädgårdshjälp ni behöver, när ni behöver den. Hos våra kunniga och pålitliga trädgårdsmästare är er tomt alltid i trygga händer.

Trygg-hansa

Ansvarsförsäkring via If

Att flytta är alltid jobbigt, oavsett om det är privat eller med ditt företag. Det vi kan garantera dig är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Dessutom har vi en ansvarsförsäkring via If, vilket gör att du som kund kan känna dig extra trygg.

Läs mer på if.se

RUT-avdrag 50%

RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer på Skatteverket.se

Senaste blogginlägg

Vi lastar och transporterar längs E4:an mellan Stockholm & Skåne och vice versa. Vi kör denna tur varannan helg. Kontakta oss gärna för mer information.
Tel: 08-684 093 43.

Presentkort
Vi har presentkort för alla typer av städtjänster
.

Erbjudande flyttstäd
Flytta med oss så får du 10% rabatt på flyttstäd

Copyright © 2021 CaMa Service AB. All rights reserved.